Egy anyuka koraszülött volt és veszélyeztetett terhes is a megszületett gyerek milyen betegségekre lesz hajlamos illetve fogyatékos és sérült is lehet!? (gyógyszer szedés a terhesség alatt illetve oxigénhiány)
A gyerek akár rákos daganatos lesz vagy lyukas szervű és halva született is lehet!!??
Agy vérzést szívinfarktust is kaphat!?
Izomsorvadás kerekesszékes tolószékbe is kényszerülhet!?
"Csak azt szedte be amit felírt a szülész nőgyógyász szakorvos receptre vényre a veszélyeztetett terhességre amiatt!!!"
Azok biztosan nem károsították a magzatot. Ha az anyának súlyos alapbetegsége van, amit muszáj kezelni, akkor lehet szükség a babára esetleg veszélyes gyógyszerre.
De még mindig nem tudjuk, miért volt veszélyeztetett. Pl. cukorbeteg volt? Vetélése volt korábban? Vérzést tapasztalt a terhesség alatt? Kinyílt a méhszáj idő előtt? Millió okból lehet valaki veszélyeztetett.
Pl. egy nyíló méhszájra magnéziumot és pihenést írhatnak fel, ami nem káros a babára.
Volt vetélése nyitott hát gerincel született meg apám és az ő első gyerekük
Avagy vagyis lyukas háttal:-(:-s
Mégis valamitől élet képtelenként élek és éltem is állandóan állandó jelleggel mindig
Ilyen bolond hülyeként
Olyan gyenge ember vagyok és voltam világ életemben!!!
Középkorú 34 éves leszek már a jövő hónapban.
Nem járok fejlesztésre de fel sem lett ajánlva senkitől sem egy valaki sem mondta pedig jártam embereknél!!!
Asperger-szindróma adhd gyanút disthymiát személyiség zavarokat és szociális fóbiát diagnosztizáltak megállapítottak részemre
Meg ezeket az egyéb kevert depressziós szorongásos zavarokat
Lehet a pánik is ezektől van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!