Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen a normális barnázás?

Milyen a normális barnázás?

Figyelt kérdés
12 napja késik, kettő napja éltem utoljára szexuáliséletet tegnap este már szúrt a hasam, azóta fáj ma meg olyan barnás-pirosas felváltva.. vizeletben olyan mintha por állagú lenne ami nagyon hülyén hangzik, valamilyen szinten darabos is meg nem is… sosem volt még ilyen, és a teszt lehet pozitív volt nem a T betű alatt jött ki az első vonal hanem jóval előtte.. hajszálvékonyan…
2023. szept. 16. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
A barnazas nem normális tehát nincs olyan hogy normális barnázás. Hormonális oka lehet. Ha gyakran előfordul nézed meg orvossal.
2023. szept. 16. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom... ha terhes vagy nem a 2 nappal ezelőttitől, ez egészen biztos.

Szóval az a kérdés, hogy előtte mikor/hányszor éltél nemi életet védekezés nélkül, amiből terhességed lehet. Ha az első alkalom óta eltelt legalább 12-14 nap, akkor a holnap reggeli vizeletedből csinálj újabb tesztet RENDESEN (nem tudom értelmezni ezt, hogy a "T betű alatt jött ki az első vonal"). Ha nincs otthon teszted, akkor vegyél DM-ben/Rossmannban Early Predictort.

Nem tudom elképzelni milyen lehet a barnázásod, ami POR állagú, de most hirtelen az jutott eszembe, hogy a méhenkívüli terhesség okozta barnázásra/vérzésre szoktál azt írni, hogy kávézacc-szerű, amit soha nem tudtam elképzelni milyen lehet, de most hogy te is por-szerűt írtál elgondolkodtam.

Ha pozitív a teszt akkor mielőbb menj orvoshoz és számolj be a vérzésről, illetve a méhen-kívüli gyanúról. Ha negatív, de nem múlnak a tüneteid, akor is. És védekezz!

2023. szept. 16. 22:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem a két nappal ezelőttitől lehetek terhes, de fertőzés miatt is lehet ilyen elvileg…

Ha terhes is vagyok 4 hét körül lehetek…

Gabriel tesztet vettem és a T C betű alatt van három jelzés az első kettő két szám.. nekem az egyesnél volt a vékony vonal ami nem kimondottan a T betű alatt van hanem előtte jóval.. ami miatt pozitívra gondolok… azóta a másik teszt is ugyanúgy néz ki, mára annyi változott hogy valamivel több a vérszerű valami, viszont eddig ha megvolt mindig erős volt az első két nap, most kimondottan kevés… az orvosom három nap múlva rendel :(

De köszönöm a válaszokat!!

2023. szept. 17. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:

2 nap utáni vérzés semmilyen fertőzéstől nincs.

A T a tesztcsík, a C a kontrol csík. Ha mindkettő alatt van vonal, akkor terhes vagy, akkor is ha halványabb valamelyik. Ha a C alatt nincs vonal, akkor rosszul csináltad. Minden más esetben negatív. Benne van a használati utasításban, hogy hány perc után kell leolvasni, utána dobd ki, ne nézegesd.

De ez 25-ös érzékenységű, vegyél 10-eset (azt hiszem az Early Predictor ilyen).

Mindenképp menj orvoshoz. 2-es voltam.

2023. szept. 17. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!