Létezhet olyan hogy a hüvely kapszula /kúp huzamosabb idejű használata , kimarja, kiszàrithatja a hüvelyt?? Olyan szinten hogy konkrétan egésznap szúr és viszket a hüvely?? De már kívül is.. érzem 🤔 Vagy nincs ilyen? És még is csak gomba okozza..
Amire màr nem hat a hüvelykapszula??
2 hete használtam el 10 dbot, most 5 napja megint elkezdtem. Orvos irta fel. De ő szerinte nem volt gombàm…de én meg ugy ereztem ezert elkezdtem ujra
Köszi a választ
Szerintem minden art, ha nem akkor es annyit hasznalsz, amennyit es amikor kell. Pl bakterium miatt viszketsz es gombara valo szert hasznalsz. Ennel jobb tejsavas flora-helyreallitot hasznalni.
Egyszer jartam ugy, hogy fertozesre kapott keszitmeny, amit a patikaban allitottak ossze, brutalisan mart. Par nap mulva oriasi darab nyalkahartya valt le. Az orvosnak mondtam, szerinte a patikaban valamit nagyon rosszul csinaltak, nagyon megszaladhatott a hatoanyag adagolasa.
De lehetsz érzékeny/allergiás bármi ilyenre. Engem is csípett már gombára szánt krém, vagy van egy receptes hüvelyflóra helyreállító, ami kicsinált.
Szóval bármi lehet. Ha valamitől rosszul leszel, azt ne használd. Van rengeteg készítmény, gombára van szájon át szedhető tabi is pl, ha nem bírod a hüvelytabikat.
Azt nem értem, hogy miért írta fel az orvos, ha szerinte nem volt gombád? Akkor csinálhatott volna egy tenyésztést pl....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!