Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tesztek, ha véletlenül...

Mit tesztek, ha véletlenül átáztok úgy, hogy nem vagytok otthon?

Figyelt kérdés

Erős vérzés, vagy váratlanul/rosszkor megjövő menstruáció esete.

Nyilván otthon azonnal le tudsz mosakodni, vagy át tudsz öltözni, de iskolában, munkahelyen, edzés vagy utazás közben stb. mit csináltok, ha mégis átáztok?

Ilyenkor hazamentek/hazakéreckedtek? Vagy visztek váltóruhát? Hogyan lehet megoldani?

2023. szept. 12. 17:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
én munkahelyen dupla betétben vagyok, ritkán tudok cserélni mert pár óránként enged csak a főnököm kimenni wcre (pedig a hasam is szétszakad a fájdalomtól). megjegyzem Ő férfi, Neki nem kell átélni minden hónapban ezt. tisztelem Őt, és valahol persze megértem, hogy fegyelmet akar és nem akarja hogy állandóan valaki felálljon és ott mászkáljon ki-be, de ez a pár óra szerintem túlzás.
aug. 8. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!