Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első nőgyógyászati vizsgálat?

Első nőgyógyászati vizsgálat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves lány vagyok, és holnap megyek életemben először nőgyógyászhoz szűrésre. Magán női orvos, a baratnőm ajánlotta, azt mondta nagyon aranyos, és segítőkész, de még mindig izgulok így, hogy tényleg első alkalom😬. A menetét nagyjából eltudom képzelni, rengeteget olvastam már a témában. Igazából a kérdésem az lenne, hogy miket javasoltok, miket írjak össze amiket biztosan kérdezni fog, vagy ami hasznos információ lehet, hogyan öltözzek, ilyenekre lennék kíváncsi?! Illetve, hogy hogyan tudnám ezt az izgulást legyőzni! A válaszokat előre is köszönöm! :)
2023. szept. 11. 18:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítőkész válaszokat! :) Mindenképpen elszeretnék ma menni, mert már nem vagyok szűz ezért fontosnak tartanám, hogy legalább évente megvizsgáljon mostantól :).
2023. szept. 12. 08:04
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Kérdezö, nyugodtan menj el, az ostoba válaszolóval ne törödj, aki csak pánikot akart kelteni, akinek ennyi esze van csak, azzal nem éri meg foglalkozni.

Tényleg nem kell idegeskedni, nem lesz semmi probléma.

Az meg kifejezetten felelöségteljes viselkedés, hogy rendszeresen akarsz ellenörzésre járni, tényleg fontos dolog.

Minden jót kívánok!

2023. szept. 12. 08:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon, nagyon szépen köszönöm kedves utolsó! :)
2023. szept. 12. 08:46
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

HA nincs panaszod, nem kell elmenni.

Ha nemi életet élsz, akkor kétévente szűrővizsgálatra. Ennyi.

2023. szept. 12. 11:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy orvosa válogatja. Nekem volt egészen okés élmény (hát, a lehetőséghez képest), türelmes doki, fájdalommentes vizsgálat, meg volt ultraszar, amikor majdnem fejbe rúgtam a nőt, olyan durván vizsgált, aztán még flegmázott is.

Izgulás: természetes, mint minden orvosi vizsg. esetén.

Kérdések: mindent leírtak előttem.

2023. szept. 12. 11:14
 16/16 anonim válasza:
62%
Az izgalom az természetes, bár akár hány évesen szerét ejted ennek a ,,látogatásnak" biztosíthatlak, minden egyes alkalommal izgulni fogsz. Ezt fogadd el. Jómagam minden ilyen alkalommal olyan felső ruházatot választok, mely minimum a popóm aljáig leér. Ez engem megnyugtat, a többi meg pik-pakra meglesz.Az orvos folyamatosan kérdez, nem is lesz már tovább időd izgulni. Ne szabadkozz, légy határozott. Végül is egy nőgyógyász orvosnak no most tényleg, napi rutin. Bátorság:-)
2023. okt. 9. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!