Nagyon fontos (SOS) hogy elmúljon a mensim!!! Légyszi ötleteket adjatok! Ne szóljatok le! Kérlek. Van jó tanács?
Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 14:04
11/26 A kérdező kommentje:
Nem használok tampont, nekem nem jön be.
2023. szept. 7. 14:40
13/26 A kérdező kommentje:
Rendben köszi:) 1 próbát megér
2023. szept. 7. 15:42
15/26 anonim válasza:
Ha 5 nap szokott lenni, hétfőn már lehet, hogy annyira enyhe lesz, hogy nem is fog zavarni. Amúgy vezeted naptárban a ciklusodat?
16/26 A kérdező kommentje:
Nem vezetem, de megjegyzem és 5 napig szokott tartani. Köszi a választ 15, legalább te kedves vagy velem. Valamikor enyhe valamikor még észre veszem az 5. Nap elején de este már nem és éjjel van pici és másnap már nincs 1 csepp sem.
2023. szept. 7. 16:53
17/26 A kérdező kommentje:
Kedves 14. Mi a baj??
2023. szept. 7. 16:53
18/26 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy behuzzanak a csobe. Semmi ertelme fejen allni, csak ezen rohogtem.
Bajom epp nincs.
19/26 A kérdező kommentje:
Jaj rendben, köszi a választ csak nem értettem hogy most mi az. Köszi hogy mondtad hogy nincs értelme, nem gondoltam át én sem hogy mi értelme. Mivel mikor írtam rá a választ dolgom volt közben.
2023. szept. 7. 16:56
20/26 anonim válasza:
Szerintem vezesd valahol, én pl. google táblázatba írom, azt is, mikor van meg, és azt is, hogy épp milyen, erős, gyenge, jár-e fájdalommal, stb. Ebből tudsz egyébként előre is tippelni, mikorra mi várható, és akár a programokat is tudod úgy tervezni.
Amúgy vannak jó teák, amik segítenek ilyenkor, például a málnalevél kifejezetten menstruációra ajánlott, gyógynövényboltokban van, talán drogériákban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!