Dr. Angyal Mónika endokrinologusról vélemény?
Figyelt kérdés
a medicoverben rendel budapesten2023. szept. 6. 21:17
2/7 A kérdező kommentje:
: D valakinek van valami tapasztalata vele?
2023. szept. 7. 14:50
3/7 anonim válasza:
Nem ismerik. Szerintem gyakorin inkább 20, vagy azalatti korúak kommentelnek, akiknek nem nagyon van hormonproblémájuk.
Vagy baloldali, idősebb faszik, akik politika témában szoktak csak, illetve terhes nők inkább terhesgondozás témában.
5/7 anonim válasza:
4 véleményére, ha nem tapasztalaton nyugszik, nem adnék. Jó nagy kárt tud csinálni egy béna orvos. Biztos nem mennék hozzá róla kapott info nélkül.
6/7 A kérdező kommentje:
hát igen, ezért kérdezgettem
2023. szept. 9. 02:11
7/7 anonim válasza:
Sajnos ez nem korfüggő (a 3 válaszára). Én pajzsmirigybetegség miatt 20 éves korom óta járom az endokrinológusokat, de Angyal Mónika az egyik legjobb tapasztalatom volt. Nagyon felkészült és figyelmes volt, ennyire alaposan még senki nem magyarázta el a problémámat és a lehetőségeket. Tavaly nyáron jártam nála (sajnos csak most vettem észre a kérdésed), és legközelebb is hozzá kérek időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!