Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez lehet felfázás? Hogyan...

Ez lehet felfázás? Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Két napja (szombaton) rövid ideig fürödtem a Balatonban 23-24 fokos vízben, szóval nem volt hideg, és nem is éreztem hidegnek, de másnap enyhe alhasi fájdalmaim voltak, és még most sem múlt el. lehet, hogy felfáztam, vagy nincs összefüggésben a strandolással? megnézrem, és kb. szombaton volt az ovulációm, de nem szoktam semmit sem érezni olyankor, de lehet, hogy most rásegített?

2023. szept. 4. 20:11
 1/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy 23 fokos volt a víz, nem 24, de kora délután volt, szóval nem is este, és utána rögtön átöltöztem.
2023. szept. 4. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Tőzegáfonya tabletta nagyon jó szokott lenni - olyat keress, amiben magasabb a tőzegáfonya tartalom mg-ban.
2023. szept. 4. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Szexeltél? Mert ha igen attól van.

Felfázàsnak semmi köze a hideghez. Csak ez a népi megnevezése. Mindig hùgycsövön felszálló baktériumról beszélünk.

2023. szept. 4. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Ja és urológia. Kell egy vizelettenyésztés mert valszeg kell rá antibiotikum.
2023. szept. 4. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Ovuláció is tud fájdalmat okozni, de ha fennmarad és egyéb tüneteid is vannak pl szokatlan folyás, akkor valószínű felfázás, akit ahogy írták itt, nem a hideg okoz, hanem baktérium.
2023. szept. 4. 20:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Folyásom nincs, és a vizeléskor sincs csípő érzés, szócal lehet, hogy nem felfázás.
2023. szept. 4. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A felfázás egy húgyúti fertőzés. Okozhatja az is ha rajtad marad x ideig a vizes fürdőbugyi. De nem a hideggel függ össze. Nászutas betegségnek is hívják. Neten utána tudsz olvasni hogy miért.

Ami nekem mindig segített:

Medveszőlő tea

Mezei zsurló tea

Tőzegáfonya kapszula

2023. szept. 4. 21:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!