Mitől jöhet meg előbb a menstruációm, ha fogamzásgátlót szedek?
Külföldre költöztem, és csak későbbre kaptam időpontot a hivatalos regisztrációmhoz, amin megkapom a számot, amivel elmehetek orvoshoz. Szóval ez most nem opció. :( (A nőgyógyászomat sem tudom felhívni, mert magánkórházba járok, ahol csak a recepción keresztül lehet intézni mindent)
Még 4 bogyó hátravan, de tegnap elkezdett enyhe barna folyásom lenni, ami mára erősödött, és a hasam is fáj néha. Két héttel ezelőtt, amikor megérkeztem, úgy négy napig össze-vissza szedtem (délután egy helyett este 7 és éjfél között), mert annyi volt a rohanás, hogy folyton elfelejtettem magammal vinni. Viszont kombinált tabi, és úgy tudom, nem a világvége, ha egyet-egyet később vesz be az ember, bár tény, hogy ez most zsinórban többször megtörtént.
Illetve rettenetesen stresszes most minden, még mindig, folyamatosan, lehet ez az oka, hogy felborult a hormonháztartásom?
1. Fogamzáagátló mellett nincs menstruáció.
2. Nem borulhatott fel a horonháztartásod, tekitve hogy mesterséges cuikusod van mikrogrammra pontosan adaflgolt hormonbevitellel.
#1, köszi a választ, ennél a fajtánál nincs placebo bogyó, úgyhogy sajnos ez nem opció. A hosszú utazás, az lehet.
#2, ez teljesen irreleváns a kérdés szempontjából. Van menstruáció, igaz csak “szintetikus”, de attól még megjön, és lehet vele probléma - amiért feltettem a kérdést.
#3. Nem, kevered a szezont a fazonnal, nincs menstruáció. Megvonásos vérzés van. A kettő között pedig ég és föld a különbség.
Nem, nem irreleváns, a hormonháztartáa felborulásáról filózni irreleváns fogamzásgátló mellett...
Arról persze nem írsz, hogy mi óta szeded a gyógyszert.
"Szintetikus menstruáció" nincs, ellenben megvonásos vérzés létezik. Nem, nem lehet annak hívni - ez olyan, mintha a tehenet akarnád halnak hívni. Éppenséggel persze megteheted, csak hülyeség.
A százalékom? Mármint a 80%-os válaszhasznossági arányomra gondolsz, amire az "anonim" megnevezée melletti pipák utalnak?
Mert annyira biztos nem vagy buta, hogy azt hidd, az általad meg a másik észlény által a válaszomra nyomott piros a releváns?!😅
Miért vagy még mindig itt? A megvonásos vérzés is vérzés, szintetikusnak meg szintetikus, akárhogy akarod okoskodni.
Nincs 80%-od.
Mindenki értette, mire gondol a kérdés, te is, csak muszáj volt megpróbálnod okosnak tűnni, gondolom mert épp nem találod a kiteljesedést a magánéletedben.
Azért jött meg korábban, mert túl sokszor vettem be nagyon későn, angol oldalon tudtak segíteni (meg itt is köszi azoknak, akik próbáltak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!