Alhasi fájdalom menstruáció előtt majd után. Mi lehet ez?
(Jövőhéten tervezem elmenni nőgyógyászhoz, orvoshoz… korábban reménykedtem hogy elmúlik.)
23 éves vagyok, párkapcsolatban élek de nem szedek semmilyen fg. gyógyszert, ülőmunkát végzek (4.-én szokott megjönni.)
Két héttel ezelőtt észrevettem, hogy a strand fürdővize felfolyik a hüvelyembe s majd le, de ez a tünet elmúlt egy-két intimtorna gyakorlat után.
Amikor elmúlt ez a probléma jött a következő: elkezdett fájni a hasam alja tompán és nem mulasztotta el semmilyen gyógyszer. Az érzést inkább hasmenéses és kisebb menstruációs görcshöz tudnám hasonlítani egy kis hátfájással.
A menstruációm hamarabb jött meg, 29.-én ekkorra elmúlt az érzés majd mostanra újra előbukkant.
Jelenleg hasmenéssel is párosul, de gyakrabban érzem azt hogy a méhemmel lehet a baj vagy a húgyhólyagommal.
Émelygek, hányingerem van ritkán, ma izzadt a talpam és a tenyerem de nem vagyok lázas.
Valakivel volt már ilyen? Senki nem tudott tippet adni nekem mi lehet ez..:(
Hónapokig küzdöttem alhasi fájdalommal menstruáció előtt és után is, erős hányingerem volt, egyszer szorulásom, másszor hasmenés gyötört. Éjszaka volt, hogy szakadt rólam a víz.
A rutinvizsgálaton kiderült, hogy miómám van sajnos.
Mindenképpen menj orvoshoz.
Köszönöm szépen a válaszod!
Édesanyámnak is miómája van, nem zárom ki hogy ez lehet az én gondom is.
Gyógyulást kívánok!
Tőlem is egyből azt kérdezte az orvos, hogy anyának volt-e, mert akkor nálam se meglepő. Én meg még a miómáról életemben nem hallottam előtte.
Köszönöm, kedves vagy!
Azért remélem, hogy nálad nem ez a helyzet, hanem valami kis dolog, ami hamar kezelhető, aztán túl is leszel rajta gyorsan. :)
Ha gondolod írd meg mi volt. Kíváncsi vagyok.
Szia!
Az orvos szerint IBS-em van, teljesen megfelelnek a tüneteim
Elkezdtem az antibiotikum kúrát, kiváncsi vagyok hogy hogy alakulok majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!