Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok szerintetek ez normális?

Lányok szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Tegnap délután 2 fele szeretkeztünk a párommal.Nem szoktam egyáltalán vérezni szex után, viszont azóta barna folyásom van.Nem ömlik belőlem, nem vészes de mégis barnafolyás.Tény egy kicsit erősebben csináltuk de még sem az a vad szex.Ez a hónapom rettentően stresszes volt, mindennap idegbe vagyok/voltam mert aggódtam hogy terhes vagyok, de csináltam 3 tesztet más más napokon és mindegyik negatív lett.Derekam 3 hete leszakad, hányingerem van..stressznek tudnám ezt be.Viszont szerintetek mitől lehet ez a barnafolyás? Menstruációm nem jön meg mindig pontosan, van hogy késik pár napot, viszont most 8 nap múlva várható.Ciklusaimat a késések miatt nemtudom megmondani sajnos
2023. szept. 2. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Most ha ez az a sotetbarna, ami menstruacio elott lehet foleg tizenevesen, akkor hormonalis oka van, es menstruacio akarna lenni. Esetleg gyengen mukodnek a hormonjaid? Nem fogytal sokat vagy tul vekony vagy?
2023. szept. 2. 11:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

99%-ban menstruálni fogsz.

Én sem sötétvörös vérrel indítok, hanem barnával, ami órákon belül normális vérzésbe vált.

2023. szept. 2. 11:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem mondanám sötétbarnának.Épp hogy van valami a tisztasági betéten, kis pici világosbarna foltok.Azért is vagyok megijedve mert nekem soha nem szokott Menstruáció előtt ilyen lenni hanem mensi előtt fél órával ilyen, utána egyből jön a vér. De ez meg már tegnap óta.Egyébként nem fogytam sem híztam, maximum annyi hogy kevesebbet eszek mostanában
2023. szept. 2. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!