X epil terhességi teszten a halvány fehér csík az negatív?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Teszteltem viszont nemtudom eldönteni hogy negatív e .Semmilyen piros vonalat nem latok nyilván egy darabot ahol a negatívat jelzi viszont a pozitív helyén van egy sima fehér csík.Utána ugyan abból a vizeletből teszteltem egy másik teszttel és az negatív. A terhesség már lenne több mint egy hónapos.2023. aug. 30. 02:33
1/10 A kérdező kommentje:
Képet nemtudom hogyan lehet csatolni
2023. aug. 30. 02:33
2/10 anonim válasza:
Ha csak 1 piros csík van, az negatív.
Ha az aktus óta több mint 2 hét telt el, illetve ha a mensid már több napja késik, akkor az eredményt biztosra veheted, ilyenkor már erős piros volna a második csík, ha terhes lennél.
4/10 A kérdező kommentje:
Menstruációm megjött az aktus óta, most 11 nap múlva kell megjönnie.Esetleg privátban tudnátok írni hogy elküldjem a kepet?
2023. aug. 30. 02:38
5/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk privátban sem tudom.Nagyon béna vagyok hozzá de nemrudom hogy kell linkké változtatni
2023. aug. 30. 02:43
6/10 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki aki megtudná adni az e-mail címét privátban akkor átküldeném de nagyon szeretnék megnyugodni hogy negatív mert nem állok készen egy babára
2023. aug. 30. 02:53
7/10 Ypszilon1980 válasza:
Már megint ezt kérdezgeted? Ha a teszt is negatív és a mensi is megjött, akkor mi a kérdés? Határozott erős vonalnak kellene már lennie a teszten, ha az lettél volna.
8/10 anonim válasza:
igen, 7-es nek igaza van.
plusz lennének tünetek is.
9/10 A kérdező kommentje:
7es.Én még egyszer sem kérdeztem ezt meg ez biztos mert tegnap teszteltem.Tüneteket beképzelem mert amikor nem gondolok rá esetleg egésznap dolgozom akkor nincs jelen tünet
2023. aug. 30. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!