Miért nem jön meg a menstruációm?
Figyelt kérdés
Már a ciklusom 40. napjánál tartok és sehol semmi, soha nem volt még ilyen, a leghosszabb eddig 36 nap volt.
2 terhességi tesztet csináltam már, mindketto negatív. Mindig védekeztünk.
2023. aug. 29. 23:46
1/6 anonim válasza:
Annyi oka lehet h dunat lehet vele rekeszteni.
Stressz
Hormon problema
Eleg ha egy honapig nem viszel be megfelelo tapanyagot vagy koplalsz(tapasztalat)
Menopauza ( a korodat nem irtad)
Ferőzések( gombas, bakterialis: pl hugyuti)
Petefeszek gyulladas
Pcos
Endometriozis
Esetlegesen ( daganatos elvaltozas)
És még lehetne sorolni.
Nőgyógyász!!!!!!
Labor, + hormonlabor, hasi, huvelyi uh és kb kesz. Ezek nem fajnak, minden vizsgalat kb 2 perc de lehet sokat is mondtam.
En varnek meg egy honapot.
Ha akkor szinten semmi vagy nem megszokott a verzes akkor orvos!!!
2/6 anonim válasza:
Még annyit megjegyeznék, hogy rengeteg nőnek nem szabályos a ciklusa ami mögött nem kóros eltérés van. Van, amire nincs magyarázat. Ebben az esetben a nőgyogyasz beallitja a ciklust a gyerektervezes miatt.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 19 vagyok, már évek óta menstruálok de eddig még soha nem fordult ilyen elo és megrémültem kicsit.
2023. aug. 30. 00:16
4/6 anonim válasza:
Diéta, fogyás, stressz ? A te korodban a három leggyakoribb.
5/6 anonim válasza:
Semmi probléma nincs ezzel, majd megjön.
6/6 anonim válasza:
Illetve a nagyon meleg is hatással lehet rá, ugyan ez van nálam is, 23 éves vagyok soha nem késett, mindig időben megjött, de most a 36.napnál járok (Terhesség kizárt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!