Hogyan tudjam meg, hogy a legjobb barátnőm igazat mondd és tényleg megjött-e neki?
Figyelt kérdés
Az osztály minden lánynak megjött csak neki nem. Most voltunk egy hétre Erdélybe és állítolag menszeszelt, de nem láttam sose egy véres betétjét. Azt látta, hogy viszi be a fürdőbe, de nem láttma, hogy kihozza. Aztán amikor ürítés volt akk azt mondta, hogy ő már levitte. ( ami lehetetlen mert a másik szobába fiúk voltak és folyton mászkáltak). Aztán pont ott jött meg az utolsó lánynak is és elkezdte vitatni, hogy hogy lehet ilyen marha, hogy nem hoz. Aztán cicanacit vett és nem látszott ( vagy csak én nem láttam) és alig fogyott betéte is. Segítenétek, hogy derítsem ki? És hogy megértessem vele, hogy ezt nem kéne szégyelni??2023. aug. 29. 15:08
2/37 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá, és igen, ahogyan az első írja, fura, sőt beteges amit művlesz, mintha nem lennél százas...
3/37 A kérdező kommentje:
De 100 az vagyok csak érdekelt!
2023. aug. 29. 15:17
4/37 A kérdező kommentje:
De már ezt most megbeszéltük vele!
2023. aug. 29. 15:17
5/37 anonim válasza:
Nagyon fura vagy. A barátnőd helyében lassan lekoccoltatnálak.
Jó, hogy nem húztad le a bugyiját... Beteg vagy!
6/37 A kérdező kommentje:
És azt mondta hazudott de ezt az egész osztály tudta!
2023. aug. 29. 15:20
7/37 anonim válasza:
Mert valószínűleg szégyenli, hogy neki még nem jött meg, ki bsztattátok, hát behazudta, hogy megjött. Most jó? Boldog vagy? Mi közöd hozzá, miért érdekel?
8/37 anonim válasza:
Oké le lehet pontozni de ez akkor is beteg!!
9/37 anonim válasza:
beteg vagy kérdező. szó szerint azon kattogsz hogy mi van más bugyijában?!?!?! perverz állat.
10/37 A kérdező kommentje:
7-es ilyen nem történt
2023. aug. 29. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!