Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy hónapban 2x is barnaztam...

Egy hónapban 2x is barnaztam mire megjött miért? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy furcsa dolog történt velem nem tudom mennyire normális ez.Ebben a hónapban pár napig elkezdtem barnázni nem sokkal rá úgymond megjött pár napig vereses barnás színű volt. Viszont a tegnap ismét megjött Rendes vér, mára már nem olyan erős. Mitől lehet? Sürgős egy nőgyógyászati kivizsgálás vagy normális az ilyen?
2023. aug. 27. 16:12
 1/6 A kérdező kommentje:
A terhességet gondolom ebben az esetben ki lehet zárni
2023. aug. 27. 16:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom elszolni magam de ez a "menstruáció" is szinte csak már barnás
2023. aug. 27. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem, a terhesség nem kizárható, ha volt védekezés nélküli aktusod. A tethességem 6. hetében több napig véreztem. Szóval ha elméleti lehetősége van a terhességnek, tesztelj.

Amúgy eleg zavaros a sztori, jó lenne, ha adnál dátumokat fogódzónak, mikor jelentkezett az első vérzés és mennyivel utána a másik.

Illetve hogy hány éves vagy, rendszeres-e a ciklusod, hány napos szokott lenni...

2023. aug. 27. 17:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Az első barnázás augusztus 5-8 között volt.

A következő augusztus 14-kb19

És most augusztus 26

21 éves vagyok.

2023. aug. 27. 20:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Tavaly előtt a nődoki diagnosztizált vagy nem tudom hogy mondjam menstruációs zavart. De azóta helyreállt. Szinte napra pontos azóta volt vagy 2 hónap amikor sokáig tartott de kb ennyi
2023. aug. 27. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátlót szedsz? Ha igen, akkor elvileg túl magas a hormontartalma. Ha nem szedsz, akkor egy kicsit összekuszálódtak a hormonjaid, de aggodalomra semmi ok! Próbáld ki a barátcseréje teát vagy kapszulát, nekem komolyabb cikluszavar esetén is segített (miután a gyógyszertől csak rosszabb lett)

Ha jövő hónapban is ilyen van, akkor azért menj orvoshoz, de amúgy semmi pánik.

2023. aug. 28. 12:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!