Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért jár a menstruáció...

Miért jár a menstruáció vérzéssel?

Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 23:53
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Ha levalik a meh megvastagodott nyalkahartyaja, miutan nem agyazodott be megtermekenyitett petesejt, szep hogy verzik.

Az en idomben altalanosban nyolcadikban biologia tananyag volt.

2023. aug. 24. 23:56
 2/6 anonim ***** válasza:
36%

Mert belül a méhben a méhnyálkahártya helyén lesz egy nagy seb. És a seb vérzik. Kívül is, belül is.

Mintha egy részen megnyúznád a méhet belülről.

2023. aug. 25. 05:41
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
82%
Mert elkezd megvastagodni a méh nyálkahártya és a ciklus második felében peteérés után elkezd leválni, ha nincs megtermékenyülés, ezt a hormonok szabályozzák. Amúgy kevés benne a vér, inkább nyálkahártya és szövetdarabok vannak benne.
2023. aug. 25. 06:29
 4/6 anonim ***** válasza:
35%

3!

"Kevés benne a vér"--- már akinek!

Én októberben majdnem elvéreztem konkrétan. Állandóan vérszegény vagyok miatta. Jelenleg 150 helyett 100 a hemoglobinom a menstruáció miatt.

És nem,nem kóros. Ilyen. 12 éves korom óta. 8-9 nap,és nagyon erős. Sok ismerősömnek is. 2 megoldás van rá. Miréna spirál vagy méhkivétel. Ki itt tart,ki ott...

Én még jelenleg csak a vasat pótolom. 40 évesen nem akarok még se spirált,se műtétet.

Folyamatos orvosi kontroll alatt vagyok.

2023. aug. 25. 08:07
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
75%
De most az általános esetet írtam le, ez nem jelenti azt, hogy nem lehet több vér egy-egy esetben. Az viszont igaz és mostanában egyre több ilyen probléma van a fiatal nőknél.
2023. aug. 25. 08:40
 6/6 Chendiel válasza:
Mikor menstrualsz a hold a nap együttélese sejtszakadást hoz letre a picsádban...ezzel vérsejteket spawnolj a minecraft xp farmom amit a méhedben ültettem el.
2023. aug. 28. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!