A háziorvosom Uryalor-t írt fel húgyuti fertőzésre, azonban nem hatott 1 hét elteltével sem. (Nem is érzem jobban magam, és a tesztcsík is elszíneződött ugyan úgy.) Ilyenkor mi a következő lépés azon kívül, hogy visszamegyek?
Figyelt kérdés
Mit fog felírni? Vagy leadja a vizelet mintát tenyésztésre?2023. aug. 24. 18:45
11/16 Ypszilon1980 válasza:
Bocsánat, én nem akartalak megbántani és természetesen nem tehetsz róla, mindent jól csináltál. Helyedben én elmennék urológiára, oda nem kell beutaló. Tesztcsík alapján nem diagnosztizálunk, az orvosodnak annyi esze lehetett volna, hogy kér legalább egy vizelet labort. A tesztcsíkok nem alkalmasak diagnosztizálásra, és véleményem szerint egy vizelet labor már mást mutatna, talán nem is lenne fertőzésed.
12/16 anonim válasza:
Mondjuk én húgyúti fertőzéssel nem háziorvoshoz, hanem urológushoz fordulnék, aki célzott kezelést tud adni.
13/16 A kérdező kommentje:
#12 Hozzájuk beutaló nélkül több hét a várakozás.
2023. aug. 24. 21:18
14/16 A kérdező kommentje:
Nem is bántottál meg! Csak feszült vagyok, hogy nehéz egyről a kettőre jutni.
2023. aug. 24. 21:19
15/16 A kérdező kommentje:
Holnap felhívok egy urulógust, hátha fogad...
2023. aug. 24. 21:28
16/16 Ypszilon1980 válasza:
Oda kell menni a rendelésre vagy felhívni és azt mondani, hogy húgyúti és vese fájdalmaid vannak, akkor kell fogadniuk. Én is így mentem mindig itt nálunk, vesegörccsel vártam 2 órát, leülni sem tudtam, ilyenkor sokat kell várni, de még mindig jobb, mint napokig szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!