Megjott a menzeszem?
Figyelt kérdés
Most vettem eszre, hogy a bugyimon ilyen barnas-pirosas folt van, es lattam a wc papiron hogy veres is egy kicsit, es a hasam is faj. Sosem volt ilyen igy csak erre tudok gondolni.2023. aug. 24. 16:02
2/6 anonim válasza:
Igen, megjött. Nekem is így szokott jelentkezni. Bár én ki szoktam számolni, és ilyenkor tudom, hogy oké ez megfog jönni egy-két napon belül, azért van ez, ami jelenleg nálad is.
Számold ki te is.
3/6 anonim válasza:
Gratulálok nagy lány lettél! :)
Igen ez a menstruáció kezdete.
Ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban , írj nyugodtan.
4/6 anonim válasza:
Igen, ez az első menstruációd, tegyél be betétet. És ha valahová mész ezentúl mindig legyen nálad betét. Eleinte nem biztos, hogy havonta fog megjönni, idő míg beáll.
(Ja, és a korodat NE írd le a kérdés alatt, akkor se ha kérdezik.)
5/6 anonim válasza:
Kedvesem, van, aki a dolog személyes természete miatt is, de privátban ad tanácsot, arra is ugye majd fogsz válaszolni. Most jonnek majd a lepontozasok nyilvan, hogy valami bunko csoves vagyok, hat nem.
6/6 anonim válasza:
Mások inkább akkor aggódnak ha nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!