Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez baj lehet vagy nem?! Menop...

Ez baj lehet vagy nem?! Menopauza kezdete?

Figyelt kérdés

41 éves vagyok ,olyan gondom van illetve remélem nem olyan gond,hogy a mensim minden hónapban 3 nappal előbb jön meg de most 1 héttel előbb stressz az van 3 gyerek mellett nem is csoda!

Meg no szex de az olyan szinten hogy azért is vagyok idegbajos tuti!

Nem görcsöl a hasam!

De előtte barnázok nem is értem ,utána csont 4 napig vérzek aztán barnázás megint !

Cisztám sincs , rákszűrés 2 éve volt negatív!!

Majd jövő hónapba megyek!

Mi lehet ez?

Már a menopauza jelei lennének?

2023. aug. 24. 14:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Van korai menopauza , idônként elôjön aztàn megint nem kavar be, ebben a korban màr elkezdôdhet, de ne aggòdj még a normàlis keretek között van a menstruàciòd a leiràsod alapjàn.
2023. aug. 24. 23:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszi!

Igen nos nagyon félek mert annyi borzasztó dolgot lehet hallani hogy nek múlik el,akkor kaparás kell,hormontablettát szendi ,és azt nagyon nem szeretnék,persze tudom nem szertem kérdése

Összesen életemben talán ha 5 évig szedtem fogamzásgátló tbl sokat mondok!

Egyetlen nagy gondom az valóban az hogy dagadt vagyok ,3 gyerkőc után elengedtem magam!!

2023. aug. 25. 06:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!