Mitől lehet ez? Már 4 napja késik, fáj a hasam és a mellem is, mégse jön meg...
Sziasztok!
A menstruációmnak 4 napja kellett volna megjönnie, 2 napja fájdogál a hasam alja, valamint a melleim is feszítenek, ma reggel óta fájnak...
Hallottam olyanról, hogy a stressz miatt késhet, akár ki is maradhat a mensi... A barátommal kb 1,5 hete szakítottunk, sokat sírtam, aggódtam, magamba fordultam és stresszeltem is. Lehet ennek köze ehhez?
A terhesség szinte biztos ki van zárva, szűz vagyok, avolt barátommal csak petting volt, az is utoljára kb 4 hete, az ujjával nehezen hiszem hogy megtermékenyített...:)
Kicsit aggódok hogy esetleg valami baj van, a menstruációm nem szokott késni... Mit tegyek? Lehet hogy tényleg csak a stressztől van? Ez normális?
Napok óta kattogok, és őszinte leszek, vagyok elég hülye ahhoz hogy hülyeségeken is gondolkozzak... Itt, gyakorin sokszor találkoztam olyan kérdésekkel, amikben fiatal, kb velem egykorú lányok ilyeneken aggódnak hogy "előváladékos ujjtól lehetek terhes?" és stb... Személy szerint úgy gondolom hogy ez egyszerűen lehetetlen, a teherbeesés azért nem ennyire egyszerű... De ti mit gondoltok erről, lehet, hogy esetleg én is terhes vagyok ettől? (Még mielőtt bárki is megkérdőjelezné az értelmi szintem... Én is valószínűtlennek tartom hogy ez lehetséges, csak egyszerűen már annyira aggódok hogy minden butaság az eszembe jut...)
Köszönöm ha valaki végigolvasta ezt a hosszú és zavaros novellát, bármilyen tanácsot tapasztalatot vagy véleményt elfogadok, csak egyszerűen nem tudom mi van... Sosem volt még velem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!