Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mirigyes mellel mi a teendő?

Mirigyes mellel mi a teendő?

Figyelt kérdés

Eléggé gyulladt, pattanásos az arcom.

Elképzelhető hogy emiatt? (PCOS-em is van lehet hogy inkább amiatt.)

Mit lehet tenni hogy ne legyen mirigyes a mellem? Sokszor kemény és nagyon fáj, "majd le szakad"

2023. aug. 21. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Mell-ultrahangon, nogyogyasz mit mondtak? A majd leszakad menstruaciot megelozo heten gyakori tunet. Nekem es par szinten valodi nagymellu baratnomnek este a melltarto levetele utan nagyon faj. En ezer eve vizsgalatokra jarok megelozesbol, de ezt elfogadtam, mint a velejarojat.
2023. aug. 21. 21:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Nőgyógyász azt mondta h menjek el mell UH-ra,

UH-n pedig azt mondta az orvos h keressek rá neten mit lehet erre (mirigyekre) szedni. Gondoltam magamba az csodás, ezért fizettem.

2023. aug. 21. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Jesszus.... De nem csináltak meg az ultrahangot? Azt meg kellett volna. Egyebkent nekem is volt egy ilyen időszakom, és az volt a legdurvabb, h nekem több hétig fajt. Es hőemelkedesem is lett, de persze senki nemtudta, h most ez miert van, vgy mivan? En volt, h xiloxot volt h algopyrint vettem be, mert annyira fajt, h aludni nemtudtam. Mire eljutottam az államiba uh-ra addigra mar kevesbe fajt, es csak annyit mondtak ott, hogy hat mirigyes mell, mindenkinek szokott fajni, ez korral jar, nem kehet ezzel mit csinálni. De nem talaltak semmit halisten az ultrahangon... Viszont a haziorbos helyettese akkor megvizsgált es ő is erezte, h ilyen iszonyuan nagy mirigyek voltak ami még fajt is. Es mondta h olyanok a melleim, mintha szültem mar 3 gyereket. Pedig még egyet se szültem. Szerintem vegyel be vmi fajdalom es gyulladascsokkentőt.
2023. aug. 21. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem hormonvizsgalat kellene verbol, hogy valami nem mukodik-e tul? Talan olyan fogamzasgatlo segitene, ami celzottan neked jo.

De orvosnak illene a tippet adnia.

2023. aug. 21. 22:56
 5/5 A kérdező kommentje:

#3 De! Megcsinálta az UH-t arra mondta hogy sok a mirigy.

2 hétig szokott fájni mielőtt megjön addig szerintem sok lenne a gyógyszer mindig.

Melyik gyulladáscsökkentőt?

#4 Endokrinológusnál is voltam. PCOS és IR-em van. Fogamzásgátlót nem szedek és nem is nagyon szeretnék ha nem muszáj mert a Pcos miatt híztam és tartok tőle hogy a fogamzásgátló miatt még híznék.

Igyis nagyon idegesít a plusz kiló. Folyamatosan diétázom és nehezen megy.

2023. aug. 22. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!