Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyakori visszatérő hüvely...

Gyakori visszatérő hüvely fertőztem szenvedek. Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés

Gyakori visszatérő hüvelyfertőzéssel küzdök, több orvosnál jártam tartós megoldást nem sikerült eddig elérni.

Kinek milyen megoldás gyógyszer kúp vált be.

Együttlét után ki mit csinál hogy ne legyen beteg?

Vashiányomnak van köze, lehet köze a gyakori visszatérő hüvely fertőznek?

2023. aug. 21. 08:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A párodat is kezeltétek, vagy csak téged? Mert ő simán visszafertőzhet, és akkor sosem fog elmúlni.

Nekem akkor volt sűrűn ilyen problémám, amikor fogamzásgátló tablettát szedtem..

Hüvelyflóra helyreállítót használsz? Gynophilus, vagisan, micovag, vitaginc?

Arra ügyelj, hogy pamut bugyi legyen rajtad, lehetőség szerint ne tanga vagy csipkecsoda.

Illetve van olyan intimmosakodó is ami jó ilyen esetekben, talán érdemes lenne kipróbálni.

Valamint próbálj meg kevesebb szénhidrátot fogyasztani.

Cukrod rendben van?

2023. aug. 21. 08:39
 2/3 anonim válasza:
41%
Ne legyen együttlét, házasság előtt eleve vétkes dolog és egészségtelen. Ha férjed van, akkor oké, de akkor ő is menjen el orvoshoz.
2023. aug. 21. 10:52
 3/3 anonim válasza:
41%
Hagyjuk már ezt a kifejezést hogy PÁROM. PÁR az házaspár. Addig meg nem pár és rohadtul nem kéne szexelni. Házasságban meg elmegy mindkét fél és kikezeli az orvos.
2023. aug. 21. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!