Lányok/nők veletek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
A menstruációm több mint 15 napja késik, de 5 negatív tesztem is volt, szóval terhes nem vagyok. Fogamzásgátlót sem szedek. Veletek volt már ilyen? Ha igen mi volt az oka? Vagy a következő menstruáció már megjött utána?2023. aug. 20. 21:45
2/8 anonim válasza:
Volt, hogy nyáron egy menstruációm kimaradt, de a kövi megjött. Állítólag ez normális. Ha több kimarad, akkor érdemes kivizsgáltatni egy jó orvossal. Ha van ilyen, találsz ilyet, akkor megéri. Különben még nagyobb beteg lehetsz, mint voltál. Sajnos tapasztalat.
3/8 anonim válasza:
Ez teljesen normális ne aggódj nyuszkó
4/8 A kérdező kommentje:
Esetleg kaphatnék a kérdésemre érdemleges választ? Első válaszoló :)
Többieknek köszönöm!
2023. aug. 20. 22:50
5/8 anonim válasza:
Én a tavaly előtt voltam úgy hogy kb asszem 2 hónapig nem jött meg. Vagy 10 negatív teszt. S utánna megjött. Azóta is sajnos és baba sehol
6/8 anonim válasza:
Azóta sincs baba * elírtam bocsi
7/8 anonim válasza:
Nekem szinte minden évben kimarad egy. Szinte mindig stresszes időszakban.
Amúgy semmi bajom, évente járok rákszűrésre. Bár igaz, hormonokat nem néznek, de semmi egyéb tünetem nincs.
8/8 anonim válasza:
Előfordul néha néha hogy kicsit zavaros a dolog hiszen a tested nem egy robot, terhes nem vagy ugyebár szóval nincs miért aggódni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!