Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hónapok óta nem múló bartholin...

Hónapok óta nem múló bartholin mirigy cisztám van, ami fájdalmat nem okoz, de nagyon duzzadt a nagy szeméremajkam. Műtét hogy zajlik?

Figyelt kérdés

Doki mondta, ha nem múlik el meg kell nyitni. Félek ettől.Ja és kismama vagyok.

Minden információ érdekel, felépülési idő? már aznap haza lehet menni?

Vacilálok hogy műttessem-e meg.

Kérlek ne írj bántó kommentet, mert ezen kívül is most nem a legjobb időszakomba vagyok :(

2023. aug. 20. 18:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nagyjából ugyanez volt nálam is.

De engem nagyon zavar, még a párom előtt is nagyon kellemetlennek érzem. Fájdalom nincs, de utálom hogy ott van

2023. szept. 11. 17:56
 12/14 Anna.M. válasza:

Igen, ezt megértem. De képzeld mi történt.... Nekem lassan elmúlik. Még ott van, de már alig érzem. A neten olvasgattam, és kipróbáltam egy ott talált javaslatot. Gondoltam veszíteni semmit sem veszitek.

Cickafark és kamillavirág gyógynövény keverékéből csinálok minden este ülőfürdőt.

Kb 5 liter forrásban lévő vízhez adok3 evőkanállal, mindkét gyógynövényből. Lefedem tetővel, és hagyom állni kb 40 percig. Majd leszűröm, és egy akkora lavorba öntöm, amibe bele tudok ülni. Minnél melegebb legyen az ülőfürdő, de vigyázz, meg ne égesd magad. Én addig ülök benne, amíg már éppen hogy langyos. Kb 30 percig biztos. Szóval , minnél tovább annál jobb.

Kb 2 hete csinálom, minden este, zuhanyozás után.

Az egyik rokonomnak is segített, bár neki nem a Bartholin mirigye duzzadt be, mint nekem, hanem neki Bartholin cisztája van. Ő issza is a Cickafark teát. Én nem ihatom, mert sajnos nekem van mióma a méhemben.

Szóval az ülőfürdőt bátran tudom ajánlani. De olvass utána. Bartholin és cickafark, így usd be a Google-ba.

2023. szept. 17. 10:54
 13/14 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy hogy leírtad! 🥰

Az a “gond” hogy terhes vagyok és nem ülőfürdőzhetek (meleg vízben) de akkor utána ha addig még meg lesz ezt mindenképp kipróbálom

Nagyon- nagyon köszi 😊

2023. szept. 17. 15:46
 14/14 Anna.M. válasza:

Ahhh, igen.🙄😆

Miután leírtam, akkor jutott eszembe hogy babát vársz.

Talán a szülés után eltűnik a ciszta...

2023. szept. 17. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!