Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fájhat a jobb hónaljam?

Mitől fájhat a jobb hónaljam?

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyirokcsomó lehet érzékenyebb,lehet,hogy meg is van duzzadva.Verejtékmirigy gyulladás vagy elzáródás is lehet.
2010. okt. 15. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tele van nyirokmirigyekkel.Ha fáj, lehet, hogy valami gyuladás van valahol a szervezetedben, és így jelez.
2010. okt. 15. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
evente 2-3x, 1-2napig nekem is lesz valami kis bogyo a honaljamban es faj, de aztan elmulik.
2010. okt. 15. 22:47
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

hA nő vagy, tapintsd át a jobb melled, és a hónaljadat mélyen, ha bármit érzel, -csomót pl, vagy jobban fáj, stb-, akkor azonnal húzzál mammográfiára, ha jövő nyárra kapsz ídőpontot vagy ha el vagy eresztve anyagilag, akkor meg pet-ct-re.

Nem festem az ördögöt a falra, de van hogy felrajzolja magát. A nyirokrendszer duzzadása még a legaranyosabb esetben is gyulladásra utal.

jobbulást

2010. okt. 15. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem mensi előtt szoktak fájdogálni a hónaljamban a nyirokcsomók.
2010. okt. 15. 22:59
 6/6 anonim válasza:
100%
Elképzelhető h hónalj stiftet váltottál vagy a használata változott? Amikor az aluminium szemcsék mennyisége változik (nő vagy csökken) akkor átmenetileg fájdalmas szokott lenni.
2010. okt. 15. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!