Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jó nőgyógyászok Budapesten?...

Jó nőgyógyászok Budapesten? Magán vagy sima inkább?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, most mennék először. Azt se tudom elsőre milyen vizsgálatokat szoktak csinálni, sajnos nagyon nem vagyok otthon a témában. Tudom, hogy rendes helyen úgyis mindent elmondanak, elmagyaráznak a vizsgálatokról, mikor, miért kell menni főleg ha első alkalommal megyek. (Ugye?)

Szeretnék fogamzásgátló tablettát is szedni, ennek valami különlegesebb vizsgálati előzménye van?

Melyik orvosokat ajánljátok? Magánban vagy sima orvoshoz érdemesebb menni? (Leginkább belváros/13.kerület fele érdekelne)

Előre is köszönöm a segítő válaszokat!

2023. aug. 17. 00:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem voltál még férfival, akkor az első vizsgálaton lenn semmit nem csinálnak veled. De igen, egy rendes helyen elmondja a doktor, hogy mit miért csinál.

A fogamzásgátló felirásánál elvileg van egy kivizsgálás és vérvétel. DE! Nagyon sok helyen csak hasra ütés szerűen írják fel (ez annyira nem jó)

Ha még sose voltál, és esetleg tudod hogy szeretnél gyereket, akkor érdemes egy fiatalabb szülész-nőgyógyászt keresned.

2023. aug. 17. 00:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha még sosem voltál mindenképp magánt ajánlok. Ha ódzkodsz a férfi orvosoktól érdemes nőt keresned. Foglaljorvost.hu oldalon rengeteg van, véleményekkel, árakkal.:)
2023. aug. 24. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!