Feleségemtöl elkaphattam a hüvelyi coli baktériumot közös medencézés során?
2 napja beteg, eddig nem mondta, gyógyszert szed. Most voltunk bent a kerti medencében együtt páran. A klórtabletta bent volt a vízben.
Most mondta, hogy 2 napja ugyanolyan tünetei vannak mint amikor kenettel vett coli baktériuma volt és most magát kúrálja mert nem akar antibiotikumot.
Ezt elkaphattam én a vízben? Férfinál mit okoz? Én azt olvastam, hogy ez egy hasmenéses kór.
#2 A Coli baktérium a belekben van jelen természetesen, szóval nem olyan nehéz összeszedni, főleg egy nőnek, a húgyúti fertőzések nagy része is Coli miatt van, nem kell ahhoz semmi extrát csinálni, mint amit te implikálsz.
Kérdező épp elkaphattad vízből, de nem gondolnám, hogy nagyobb eséllyel, mint mikor valaki a lábával/papucsával viszi bele egy medencébe.
Ha a strandon nem szoktál coli fertőzést kapni ahol több száz ember megy ki-be a medencébe kérdéses higiéniával, akkor kevés esély van arra, hogy majd pont most fogod.
A feleségednek mondd meg, hogy coli hüvelyfertőzést pedig antibiotikummal kell kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!