Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruálni fogok és lehet...

Menstruálni fogok és lehet akkor jön meg mikor dolgozni fogok. Fehér nadrág és felső a munkaruha. Mivel tudnám megelőzni hogy átazzak?

Figyelt kérdés
Pakolok magamhoz sok betétet de hajolgatni kell es nem tudok egyfolytában mosdoba menni. Citromlevet kipróbálom de azt mondjak nem segít.
2023. aug. 11. 13:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Diákmunkás vagyok 17 éves
2023. aug. 11. 13:33
 12/13 anonim ***** válasza:
79%
Voltam hasonló helyzetben, kasszáztam, nem tudtam csak úgy mosdóba kilibbenni. Én is akkor kezdtem el tampont használni, mini + éjszakai betét. Amint lehetőség volt mosdóba mentem, ha kellett ha nem, mert nem tudtam kiszámolni mikor fogok tudni legközelebb menni.
2023. aug. 11. 16:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Betét és amikor látod hogy megjött, tegyél fel egy tampont.

Én pl vívtam, na, ott még külön fincsi volt egy menzi :D, főleg, amikor meghalni nincs erőm, de edzeni kell... Tampon és betét, sohasem történt baleset.

2023. aug. 12. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!