Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelyi ultrahang nagyon fáj?...

Hüvelyi ultrahang nagyon fáj? Még szűz vagyok.

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 15:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na megszólalt a "férfi".-.-"
2010. okt. 22. 09:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is megláttam azt a szerkezetet és szívrohamot is kaptam.

Meg is kérdeztem a dokitól, hogy úristen, ezt tövig be fogja nyomni? Aztán röhögött, azt mondja, nyugi, nem.

Szóljak ha fáj, és akkor nem nyomja tovább.

Aztán nem fájt, mert nagyon finoman csinálta, és alig nyomta be, csak ilyen 4centit max, és az UH már úgy is jól mutatta a képet, szóval egyáltalán nem kell parázni.

Nem fogja elvenni azzal a doki a szüzességedet.

2010. okt. 30. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
én szűz voltam amikor csinálta de egyáltalán nem fájt.. jó sok zselét rátett hogy simán menjen... beszélgettük úgyhogy sikerült ellazulnom is.. (amugy a férfi nőgyógyászok sokkal finomabban csinálják mint a nők... úgyhogy jó hogy férfi)
2010. okt. 30. 21:21
 14/15 anonim ***** válasza:
nekem is csinálták mikor még szüz voltam és egyátalán nem fájt am meg nemkell félni nemkell rá gondolni ha fáj meg szolsz a dokinak és nemfogja tovább csinálni
2010. okt. 31. 17:51
 15/15 anonim ***** válasza:

"amugy a férfi nőgyógyászok sokkal finomabban csinálják mint a nők... úgyhogy jó hogy férfi"

D utálom az ilyen általánosítást.Én pl nőnél voltam, és nagyon óvatos volt!!! A férfiak között is vannak durva és szar orvosok, meg nők között is. Nem kell általánosítani.

2010. okt. 31. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!