Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan hely Magyarországon...

Van olyan hely Magyarországon ahol ingyenesen, tb alapon csinálnak szűrést nemi betegségekre?

Figyelt kérdés

Sajnos pár hete volt egy meggondolatlan egyejszakas kalandom, mely alatt nem védekeztünk semmivel a partneremmel. ( Fogamzasgatlot szedek)

Nyilván tisztának es egészségesnek tűnt a partnerem, ugyanakkor tudom hogy ez semmit sem jelent.

Pár hét már eltelt azóta , így pl az aids ablakperiódusa le is telt , ezért szeretném magam megnézetni, csak nem szeretnék egy vagyont otthagyni ilyenekért, ha ingyenesen is hozzá lehetne jutni.

Köszönöm a segítséget előre is! :)

2023. aug. 9. 12:05
 1/8 qborka ***** válasza:
82%

Ha budapesti vagy,akkor az anonim aids

[link]

Vagy bármelyik bőr és nemibeteg gondozó

2023. aug. 9. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik bőr és nemibeteg szakrendelés. Tapasztalat.
2023. aug. 9. 12:19
 3/8 A kérdező kommentje:

De ott tényleg ingyen van minden szűrés ?

Ezt olyan nehezen tudom elképzelni, hogy valamit ingyen ad Magyaroszág..

2023. aug. 9. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Te is ingyen kaptad a trippert. Magyarország a bőr és nemi beteg szakrendelésen ad neked vizsgálatot.
2023. aug. 9. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem adja ingyen, a tb-t fizeted vagy levonjak toled.

Es arra sincs garancia, hogy meg iden idopontot kapsz :D

De van ra lehetoseg, igen.

2023. aug. 9. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kettesnek igaza van, tb alapon kórház bőr és nemibeteg szakrendelésre mehetsz.
2023. aug. 9. 12:33
 7/8 qborka ***** válasza:
100%
Egyébként nekem egyszer sztk nőgyógyász csinálta hüvelyváladékból az std szűrést,igaz ezért pár ezer forintot fizetnem kellett. Ha jól emlékszem 5 évvel ezelőtt volt.
2023. aug. 9. 12:45
 8/8 anonim ***** válasza:
93%

#2 vagyok igen ingyen. Én egy vidéki tb-s szakrendelésen csináltattam, a vért is egy mezei labor intézte. Mondjuk az igazsághoz tartozik hogy a hiv-et javasolta a szakorvos (hpv-s voltam). És be is vallottam hogy falom a nőket. A hiv tesztet a megyei ÁNTSZ végezte.

A lényeg ha kérdeznek az igazat mondd a szexuális életedről.

Mondjuk a laborban hangosan figyelmeztette az adminisztrátor a vért vevőt, hogy lesz egy HIV teszt. Hát sok tekintet nézett rám a várakozók közül. Nem volt kellemes, hirtelen kisfiú lettem.

2023. aug. 9. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!