Miért nem a hasam megy le ?
Lehet több dolog is, ha nem zsír van a hasadon.
Lehet: a méhed. Ha előre hajló méhed van, akkor az ki tudja nyomni a hasad. Ezzel nem lehet csinálni semmit.
Lehet: a tartásod. [link]
Ha rosszul tartod magad akkor a hasad is ki fog nyomódni.
Lehet: gének.
Lehet: egészségügyi probléma pl PCOS vagy más endokrinológiai probléma. (Hormonális has)
Lehet: felfúvódás, főleg ha kerek és kemény a hasad pl akkor lehet az is. Rossz étkezéstől, vagy étel allergiától lehet pl.
És még sok minden más.
Mondjuk már nincs hová fogynod.
Ezzel a magassággal még épp az egészséges tartományban vagy, de ha tovább fogysz, oké, nem lesz hasad, de erőd sem. Menzesztől elbúcsúzhatsz, hullani fog a hjad, sápadt leszel, vérszegény, vitaminhiányos, stb.
De már most testképzavarod van, ha még fogyni akarsz, úgyhogy keresned kellene egy pszichológust, mielőtt nagyobb lesz a baj :(
Tudom, mit beszélek, nálam sem 45 kilósan kezddőött az anorexia hanem 56 kilósan, mert "nagy a hasam". :D
Nekem akkor is volt hasamon amikor annyira vekony voltam mint egy anorexiás. Gyakorlatilag soha nem volt lapos hasam.
Ne foggyál tobbet, nem fog segíteni. Inkább csinálj hasizomerősítő gyakorlatokat ha zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!