Mellfájdalom ami nem menstruációtól van? Ilyenkor kihez kellene fordulni?
Nagyjából pár hónapja vettem észre, hogy a jobb mellemen van egy fájdalmas pont, ami alapvetően akkor fáj ha megnyomom picit, de van, hogy magától is fáj. Nem menstruálok most és most is fáj, illetve külön figyeltem, hogy összefügg-e a menstruációval vagy nem (de nem) és figyeltem, hogy a ciklus különböző szakaszaiban, hogyan változik, de változatlan.
Csak az egyik mellem fáj, végigtapogattam mindkettőt mindenhol és nincs furcsa tapintása, ugyanakkor csak a jobb mellem alsó, külső sarkánál érzem a bordáim felett, a bal mellemen ugyanazon a ponton semmilyen ilyen jellegű fájdalmat nem érzek.
Szóval eddig úgy voltam, vele, hogy figyelgetem, hogy elmúlik-e, változik de sajnos nem és most már úgy vagyok vele, hogy elmennék orvoshoz.
Mivel sose volt ilyen jellegű problémám és még fiatal vagyok (23) nem tudom hova kellene menni. Mammográfiára? Vagy külön emlő ultrahangra vagy azt megcsinálják egy vizsgálat során? Esetleg nőgyógyászhoz?
Illetve kérdezném, hogy volt-e valakinek hasonló esetleg, tapasztalt-e valaki már ilyet? Tudom, az rám nézve semmit nem jelent csak érdekel mitől lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!