Kihez forduljak eros menstruacios fajdalom eseten?
Sziasztok! Azzal a kerdessel fordulnek hozzatok, hogy kit keressek fel szelsoseges menstruacios fajdalommal kapcsolatban? Fiatal felnott vagyok, egyszer voltam nogyogyasznal (sokaig tartott ravenni magam). Ott voltam mindegyik szuresen es minden eredmenyem jo lett. A fajdalmakra azt mondta felirna fogamzasgatlot, de mondtam, hogy azt nem szeretnek szedni, csak negativ dolgokat hallottam rola. Heti 2x edzek fel eve, kelyhet hasznalok, mindenfele gyogyszert es egyebet kiprobaltam, sokszor semmi nem segit. Home officebol dolgozok, mernok vagyok egyebkent. Viszont ujabban feljott, hogy mennem kell kulfoldre uzleti utra a projekt miatt. A munkatarsaim kozott nem nagyon van no, vagy nagyon ritka, es az sem felettesem. Nem szeretnek emiatt es mas egyeb gondom miatt sem menni, de nem tudom hogyan igazolhatnam a nagy reszet, tobbek kozott ezt sem.
Tudnatok kerlek segiteni hogy hol induljak el vagy mit csinaljak ezugyben? Fogamzasgatlot nem szeretnek szedni, jo lenne valami alternativa es egy igazolas.
Keress fel másik nőgyógyászt és érthetően mond el neki, hogy nem szeretnél fogamzásgátlót keressen más megoldást.
Tudom nem akarsz nőgyógyászhoz menni a leírtak alapján de ezen csak ő fog segíteni, + kivizsgálni mi a gond.
Vérvétel
Am a kehelytol es a tampontol is fajhat jobban a hasad
En nem értem a nők miert félnek ennyire a nőgyógyasztól.
Kellemetlen a vizsgálat, de ha bajod van akkor menj el mert távba nem tud segíteni👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!