Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Több hónapja előbb jön meg...

Több hónapja előbb jön meg 5-6 nappal! Lehet valahogy rendszerezni gyógyszer nélkül? ! Gyógyteával?

Figyelt kérdés
2008. dec. 31. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az 5 nappal semmi problema nincs. De ha mar tobbszor is volt ilyen, akkor miert a regi idopontot veszed meg mindig figyelembe? Miert a regi idoponttol szamolod a napokat? Most az uj idopont a normal, a regit felejtsd el. Ezert felesleges teat innod!
2008. dec. 31. 20:40
 2/5 yuda ***** válasza:
100%
Én is pont ezt akartam mondani,miért a régihez viszonyítod? Egyébként van a csúszásnak logikus oka ,mert a menszesz nem a naptári hónapot követi,hiszen az változik,hanem holdhónapot,így időnként csúszik,de ha nem így lenne is,akkor sincs okod aggódni,még egy hét különbségnél sem.A megerőltetéstől pl.sport miatt,vagy túlzott idegeskedéstől,vagy megfázástól és még sok egyébtől is változhat az ideje.
2008. dec. 31. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A régihez viszonyítod, vagy a mostanihoz? Hány napra jön meg? Nem mindegy. Mindig a legutolsó menstruációhoz kell viszonyítani, és attól számolni. 28 napos ciklus az átlag, de attól szinte minden nőnek eltér néhány nappal, az még normális, nekem sokáig volt 2-hetente, na, az már nem normális, gyógyszert is kaptam rá.
2009. jan. 1. 01:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Ihatsz cickafarkteát, de ha ez a normális Neked, akkor ezt fogja stabilizálni. Boldog Újévet!
2009. jan. 1. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Az is előfordulhat, hogy egyszerűen lerövidült a ciklusod. Nekem is eleinte 29 naponta jött meg, aztán egyszer csak átállt 25-re, és most már lassan 20 éve ennyi időnként jön.
2009. jan. 1. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!