Hogyhogy szinte mindig egyszerre aktuális a pisilés és a menstruációval kapcsolatos dolgok?
Nem, nem vagyok nő, de a kérdés nem perverz csak egyszerű kíváncsiság.
Volt egy exem, aki nem volt különösebben szégyenlős, simán intézte az ilyen dolgait, miközben én mondjuk fogat mostam vagy borotválkoztam, ha úgy jött ki. Nem csinált belőle sportot, de nem feszélyezte, ha így jött ki a lépés. Minden tampon vagy betétcserének a része volt kb hogy pisilt is.
Megkérdezhettem volna, de nem tettem, a mostani párom pedig szégyenlős, nem fogom megkérdezni. De kicsi a lakás, akarva-akaratlanul is kihallatszódnak néha dolgok a fürdőből, akkor is, ha nem hallgatózok, nála sincs másképp.
Biztos női szemmel ez egy nagyon vicces kérdés és nektek teljesen egyértelmű, de nekem nem. Hogyhogy mindig kell pisilni is, amikor aktuálissá válik a tampon vagy a betétcsere? Két teljesen különböző biológiai folyamat a kettő.
Őszinte voltam, úgyhogy nem kérek bunkó válaszokat. Senkit sem fogok privát üzenetekkel zaklatni, tényleg csak ártatlan kíváncsiság.
Lehetséges esetek:
- mivel pisilni naponta többször jár az ember, egyúttal összeköti a tampon/betét cserével is, mert nincs kedve ezért többször a mosdóba menni.
- pont olyan erős a vérzése, hogy mindig akkor aktuális a csere is amikor pisilni megy.
- erős a vérzése, gyakran kell cserélni, de ha már mosdóban van, akkor egyúttal pisil is, akár nagyon kell, akár nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!