Felfázástól késhet a menstruációm egy hétnél is többet?
Figyelt kérdés
Sajnos eza hirtelen hideg (mega z h a suliba nincs fűtés) nagyon betett nekem és felfáztam. A menszeszem meg már egy hétnél is többet késik..15/l2010. okt. 15. 08:55
1/5 anonim válasza:
felfáztál= vért pisilsz, vagy sokszor érzed, hogy kell mikor nem jön semmi?
én krónikus vérpisilő voltam, de soha nem késett emiatt. nem lehet, hogy terhes vagy?
2/5 anonim válasza:
Nekem felfázás nélkül is késik valamikor két hetet is, a nőgyógyász azt mondja, hogy semmi bajom. Ez attól is függ, hogy szokott-e neked késni vagy mindig rendszeres?
23/L
3/5 anonim válasza:
ha beteg vagyok, gyakran akár ki is marad a hónap... szerintem lehet attól :)
4/5 A kérdező kommentje:
sokszor kell pisilnem de alig jön..nem véres a pisi.
szokott késni..és utánna rohadtul görcsöl..de voltam orvosnál és azt mondta h normális.
terhes nem lehetek..szűz vagyok.
akk várok türelmesen..és kezelem a felfázást. köszönöm a válaszoakt.
2010. okt. 15. 09:09
5/5 anonim válasza:
Igyál sokat és bele is ülhetsz kamillás fürdőbe. Öltözz úgy, hogy a pocid és a derekad ne legyen kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!