Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhat sárgás folyást?

Mi okozhat sárgás folyást?

Figyelt kérdés

Std vérvétel mindenre negatív.

Std vizelet minta mindenre negatív.

Tenyésztés negatív.

Ph normális.

Szag, fájdalom, kipirosodás, viszketés nincs.

2023. aug. 3. 18:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mi a gond?
2023. aug. 3. 20:43
 2/14 A kérdező kommentje:
A sárgás folyás...
2023. aug. 3. 22:27
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg szemprobléma, színtévesztés és a teljesen normális fehérfolyásod látod sárgának.
2023. aug. 3. 22:35
 4/14 A kérdező kommentje:
Kérem válaszoljanak olyanok is, akik esetleg tudnak megoldást, köszönöm.
2023. aug. 3. 23:17
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
De mire megoldást, mikor nincs probléma?!?!?!
2023. aug. 3. 23:31
 6/14 A kérdező kommentje:

Úristen...Sárgás folyás.

Tudom, hogy úgy tűnik, hogy nincs oka, mégis sárgás folyásom van. Mégis zavar, mégis kell tisztasági betétet hordanom, nem élek szexuális életet, mert aggódom, mit látna a másik.

Na...akkor. Mi lehet az oka?

2023. aug. 4. 07:55
 7/14 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne probléma, akkor mint az összes ismerősöm, tudnám élni zavartalanul, száraz bugyival, betél nélkül az életem.
2023. aug. 4. 07:57
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Szia. Volt esetleg hosszú időn át tartó fertőzésed? Nekem onnantól változott meg a színe,mennyisége. Sajnos van amikor az már úgy marad akkor is ha már igazából nincs gond. Az előttem szóló kicsit nyers volt de igaza van. Ha nincs szaga,nem viszket akkor már ilyen az egészséges nálad sajnos. Esetleg étrend váltás tud segíteni de erről kérdezz meg egy szakembert
2023. aug. 4. 11:34
 9/14 A kérdező kommentje:
#9 volt, és természetesen voltam szakembernél. Ő azt mondta, látja, mi a gondom, de nem tud felírni gyógyszert, mivel nem tudja, mire. Így viszont én intim életet sem tudok folytatni, szörnyen szégyenlem.
2023. aug. 4. 14:13
 10/14 A kérdező kommentje:
Komolyan is utána olvastam a dolognak, rettentő sok nő küzd ilyen panaszokkal:( 2023 van, és még mindig nem tart itt az orvostudomány.
2023. aug. 4. 14:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!