A mióma tünetei enyhíthetőek valahogy?
Év elején derült ki nálam, aztán hónapokig semmi bajom nem volt. Most a héten jött elő ismét a nagyon erős hányinger, illetve az alhasi fájdalom.
Nem vagyok jól, dolgozni is alig tudok így.
A hányingerre B6-ot szedek, utána valamennyivel jobb, de később újra előjön.
Nemsokára kontroll, amit várok már.
Addig is van erre valami megoldás? Gyógyszer vagy bármi? Vagy csak a műtét jöhet szóba?
#20: Hát persze... Ahogy a gyakorisok nagy részének.
Nem értem miért kell mindig mindenkit itt bántani, miért kell leszólni, meghazudtolni. Megsajnáltam szerencsétlent, mert ő legalább normális volt. Rengeteg kérdés alatt ez megy, aztán megy a panaszkodás, miért kevés itt az ember. Az élő fába is belekötnek itt sajnos, aztán nincs kedve ehhez az embernek.
Továbbra sem értem, miért akkor probléma, hogy segíteni akarok neki azzal, hogy ne a myomájában keresse a panasz okát, hanem máshol.
A legértelmesebb tanács, hogy menjen el gasztroenterológushoz.
Egyébként is...év elején volt orvosnál. Ha szerinte ettől vannak panaszai, miért csak kontrollt rendelt, miért nem kezelte valamivel?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!