Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A mióma tünetei enyhíthetőek...

A mióma tünetei enyhíthetőek valahogy?

Figyelt kérdés

Év elején derült ki nálam, aztán hónapokig semmi bajom nem volt. Most a héten jött elő ismét a nagyon erős hányinger, illetve az alhasi fájdalom.

Nem vagyok jól, dolgozni is alig tudok így.

A hányingerre B6-ot szedek, utána valamennyivel jobb, de később újra előjön.

Nemsokára kontroll, amit várok már.

Addig is van erre valami megoldás? Gyógyszer vagy bármi? Vagy csak a műtét jöhet szóba?

2023. aug. 2. 07:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
75%

#20: Hát persze... Ahogy a gyakorisok nagy részének.

Nem értem miért kell mindig mindenkit itt bántani, miért kell leszólni, meghazudtolni. Megsajnáltam szerencsétlent, mert ő legalább normális volt. Rengeteg kérdés alatt ez megy, aztán megy a panaszkodás, miért kevés itt az ember. Az élő fába is belekötnek itt sajnos, aztán nincs kedve ehhez az embernek.

2023. aug. 2. 21:49
 22/23 anonim ***** válasza:
37%

Továbbra sem értem, miért akkor probléma, hogy segíteni akarok neki azzal, hogy ne a myomájában keresse a panasz okát, hanem máshol.

A legértelmesebb tanács, hogy menjen el gasztroenterológushoz.

Egyébként is...év elején volt orvosnál. Ha szerinte ettől vannak panaszai, miért csak kontrollt rendelt, miért nem kezelte valamivel?...

2023. aug. 2. 21:53
 23/23 anonim ***** válasza:
Én is lépek innen, nincs kedvem az okoskodáshoz. Elég nagyokost olvastam itt ma. Kicsit sok volt.
2023. aug. 2. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!