Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha szűz vagyok, a nőgyógyász...

Ha szűz vagyok, a nőgyógyász milyen vizsgálatokat tud rajtam elvégezni? 26/L

Figyelt kérdés
Most fogok menni életembe először nőgyógyászhoz, és eléggé félek. Soha nem görcsöltem egy menstruációnál se, most viszont nagyon rossz volt a harmadik és negyedik nap.

2023. júl. 30. 22:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
22%

16

Szörnyű videó. Tele fél- vagy hamis információval.

2023. júl. 31. 21:51
 22/29 anonim ***** válasza:
75%
Nekem fertőzésem is volt, 27 éves szűz nő vagyok, 3x vizsgáltak már. Nekem elég tág volt a szűzhártyám, valószínűleg sport miatt szakadt át, így a 3. Alkalommal kaptam egy "csodálatos" hüvelyi UH-t, amivel megállapították, hogy nem szervi okai vannak a gőrcseimnek, mert minden rendben van. Azóta amúgy jobbak a görcsök, de a 2. Napon többnyire meghalok és felrobban a fejem. A fájdalomcsillapító azért segít. Vérszegény vagyok sajnos, ez sem segít a hányinger ellen. :(
2023. aug. 1. 01:00
 23/29 A kérdező kommentje:
Most már a vesém görcsöl, szóval nem nőgyógyászhoz megyek, hanem a háziorvos elküldött ultragangra
2023. aug. 1. 12:58
 24/29 A kérdező kommentje:
*ultrahangra
2023. aug. 1. 12:58
 25/29 anonim ***** válasza:
63%

Megnéztem a videót, szerintem túl sok informatív dolog nem volt benne. Azért azt mindenképpen szeretném a nő nőgyógyászok védelmében leírni, hogy egyáltalán nem igaz, hogy durvábbak lennének. Illetve nyilván van ilyen is, meg olyan is. Orvosnővel kapcsolatban volt már nagyon rossz és nagyon jó tapasztalatom is, de ugyanez igaz a férfiakra is.

Ha szűz vagy: kenetet tudnak venni akkor is, és valóban végbélen keresztül vizsgálnak.

2023. aug. 1. 13:03
 26/29 anonim ***** válasza:
20%

25

"és valóban végbélen keresztül vizsgálnak."

Ez semmi plusz információt nem ad, viszont egy életre szóló traumát okoz az amúgy is stresszelt páciensnek.

Én nem engedném.

2023. aug. 1. 13:09
 27/29 Sssaszem ***** válasza:
53%
Kedves Kérdező! Akkor ne vállalj családalapítást, mert akkor is kell nőgyógyászhoz menned. Akinek nem inge, ne vegye magára.
2023. aug. 3. 15:08
 28/29 Sssaszem ***** válasza:
50%
kedves kérdező! Mi lett veled?
2023. aug. 4. 19:31
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett volna? Ez egy 50 éves pali, aki nőgyógyászos sztorikra matyizik....
2023. aug. 7. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!