Erdemes lenne hcg-t nezetni?
Sziasztok! 3 napja, hogy meg kellett volna jonnie, csinaltam 10-es terhessegi tesztet es pozitivak.
Magam megnyugtatasara szeretnek nezetni hcg-t. Ha jovoheten elmegyek vervetelre/vizelet vizsgalatra akkor ott mar ha van tenylegesen terhesseg akkor kifogja mutatni ugye?
Szerintem nem szükséges. Ez egyértelműen pozitív. Én is 10-es tesztet csináltam, 5 nap múlva egy 25-öst is, az is pozi volt, úgyhogy aznap már kértem is a nőgyógyászhoz időpontot.
Egyetlen vérvételből úgysem derül ki semmi különös, mert nem látszik, hogy nőtt-e a hormon szintje, mert nincs mihez viszonyítani.
#1 vagyok, sejtettem, hogy emiatt, de sajnos egy vérvételből ez nem derül ki, mert nem látszódik, hogy megfelelően növekszik-e a hormonszint.
Kérj nőgyógyászhoz időpontot a 6-7. hét környékére és próbálj meg kikapcsolódni, nem túlpörögni.
#1 és #5 vagyok, tudom, mit érzel. Nekem is az első. A teszt után pár napig fájt a derekam, de utána a 6. hétig szinte semmi, csak fel voltam fúvódva. Aztán a 6. héttől fájtak a cicik és hányingerem volt, de sosem hánytam. Mostanra ez is elmúlt, de hatalmasak a cicik még mindig.
Ne parázz, a tünetek jönnek és mennek.
8hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!