Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erdemes lenne hcg-t nezetni?

Erdemes lenne hcg-t nezetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 3 napja, hogy meg kellett volna jonnie, csinaltam 10-es terhessegi tesztet es pozitivak.

[link]

Magam megnyugtatasara szeretnek nezetni hcg-t. Ha jovoheten elmegyek vervetelre/vizelet vizsgalatra akkor ott mar ha van tenylegesen terhesseg akkor kifogja mutatni ugye?

2023. júl. 30. 11:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem szükséges. Ez egyértelműen pozitív. Én is 10-es tesztet csináltam, 5 nap múlva egy 25-öst is, az is pozi volt, úgyhogy aznap már kértem is a nőgyógyászhoz időpontot.

Egyetlen vérvételből úgysem derül ki semmi különös, mert nem látszik, hogy nőtt-e a hormon szintje, mert nincs mihez viszonyítani.

2023. júl. 30. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Minek? Pozitív a teszt, van hcg a szervezetedben, terhes vagy. Mit akarsz nézni vele?
2023. júl. 30. 11:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Igazabol azert szeretnem, mert felek tole hogy hatha csak kemia terhesseg.
2023. júl. 30. 11:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt nem fogod látni egy hcg értékből….
2023. júl. 30. 12:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok, sejtettem, hogy emiatt, de sajnos egy vérvételből ez nem derül ki, mert nem látszódik, hogy megfelelően növekszik-e a hormonszint.

Kérj nőgyógyászhoz időpontot a 6-7. hét környékére és próbálj meg kikapcsolódni, nem túlpörögni.

2023. júl. 30. 13:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Terhes vagy, nem kell nézetni semmit. Gratulálok.
2023. júl. 31. 16:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj pár nap múlva megint tesztet de ugyan ilyet..ha szépen erősödik akkor tuti minden okés..nyugiii no para👏
2023. júl. 31. 22:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Kicsit furcsa hogy nagyjabol alig van tunetem, azon kivul hogy egesz nap aludnek es felvagyok fujodva mint egy hordo. Az elejen faj az alhasam de mar nagyon az se. Elso terhessegem szoval jobban raparazok a kellettenel sajnos🥺
2023. aug. 1. 09:37
 9/11 anonim ***** válasza:

#1 és #5 vagyok, tudom, mit érzel. Nekem is az első. A teszt után pár napig fájt a derekam, de utána a 6. hétig szinte semmi, csak fel voltam fúvódva. Aztán a 6. héttől fájtak a cicik és hányingerem volt, de sosem hánytam. Mostanra ez is elmúlt, de hatalmasak a cicik még mindig.

Ne parázz, a tünetek jönnek és mennek.

8hkm

2023. aug. 1. 11:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Csináltál tesztet azóta??csak ugyan olyannal érdemes nézni..
2023. aug. 1. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!