Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellen piros folt?

Mellen piros folt?

Figyelt kérdés

Jó pár hónapja van egy kb. fél cm átmérőjű pirosas kör alakú folt a mellemen. Eleinte azt hittem megcsipett valami, vagy irritáció. Nem is foglalkoztam vele, de most feltűnt, hogy meg mindig ott van. Természetesen rakerestem, egyből a gyulladásos mellrák jelent meg. Dokihoz bejelentkeztem, de addig is kíváncsi lennék rá, hogy esetleg van e másnak is ilyesmi?

[link]

2023. júl. 30. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több ilyen (vagy vmi hasonló) is volt a mellkasomon a 3. covid oltás után hónapokig. Végső elkeseredésemben seprűvéna elleni krémet kentem rá, és attól szinte azonnal elmúlt.
2023. aug. 1. 00:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Fontos, hogy bármilyen bőrelvaltozasnál az alábbiakat tartsuk szem előtt, amely nem 100%-ban ugyan, de orientálhatja a bőrgyógyászat akar már az időpontkeresnel, hogy mennyire sürgősen nézze meg, felmerül-e a bőrrák gyanúja. Ezek a következők:

A, mint asszimetria.

B, mint border (a határ elmosódott-e)

C, mint colorisation: az egész ugyanolyan pigmentált-e?

D, mint diameter (atmerő): >1

cm?

E, mint elő emelkedés: kiemelkedik-e a bőrfelszínből?

Természetesen ezek csak gyanújelek, inkább a prevenció és önvizsgálat szempontjából hasznosak, a lényeg a biopszia; de ezek, mint már írtam, a

Mindenképp szükségessé valo vizsgálatra kerülés idejét lerövidítve már orientalja a bőrész kollégát.

2023. aug. 4. 04:06
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Húha, hát 2-es megírta a tutit, csak az a szépséghibája, hogy ezeket te hiába nézegeted eszerint, ugyanúgy TB-re 3 hónap lesz egy vizsgálat. Nyilván nem tudjuk mi az, laikusként nagyon nehéz ebben döntést hozni, orvosi vizit szükséges.
2023. aug. 4. 06:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Kicsit távolabbról, másik szögből is jó lenne látni 🙄
2023. aug. 5. 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!