Hízni szeretnék mert vékony vagyok ès fogamzásgátló tablettát szeretnék szedni szerintetek fogok tőle majd hízni?
47 kiló voltam 48 éves koromig.
Aztán jött a klimax.
Most 80 kiló vagyok. Mindennel próbálkoztam: a világ összes vitaminja, fogamzásgátló én is, napi fél kiló csoki, csak kóla semmi más.....stb.
Jobb volt vékonynak lenni.
Magától a fogamzásgátlótól hízni nem fogsz. Vizet tart vissza, de az is csak bizonyos időszakokban látványos (nekem megvonásos vérzés alatt). A mai fogamzásgátlók ráadásul nagyon alacsony hormontartalmúak már.
Megértelek egyébként, én sem tudok az istenért sem hízni, pajzsmirigyem, cukrom, mindenem rendben van pedig.
Anyukám 45 évesen 160 cm mellett 43 kiló. Csak hogy mondjak egy példát azoknak akik nem értik mi a probléma. De en se vagyok másképp 155 cm mellett vagyok 40 kiló. En is szeretnék hízni de nem tudom mi a megoldás, ha tanácsot kérek bárkitől azt kapom "egyél többet". Mintha csak ezen múlna.
Amikor meg lattják mennyit eszek akkor meg rögtön az a kérdés hogy "hogy bírsz ennyit enni? Hova tűnteted el? Nem sok az egy kicsit?"
Hízni nem a gyigyszerektől lehet, hanem a bevitt energiatöbblettől. Amúgy miért akar bárki is hízni?
Ha vékony vagy és gyenge, akkor ha rádrakódik zsír nem leszel erősebb. Ergo saját sulyodhoz képest méggyengébb leszel.
Ha gondol vannak, inkább pszichiátriára érdemes menni. Majd ott -ha kell,- adnak olyan gyógyszert amitől zabagép leszel, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!