Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha valakinek hónapokig nincs...

Ha valakinek hónapokig nincs menstruációja, (nem él nemi életet), ott azért nincs, mert nincs peteérése se?

Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 19:05
 1/9 A kérdező kommentje:
Tehát gondolok itt most esetleges hormon problémákra, ami sok nőnél van így sajna.
2023. júl. 26. 19:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Így van.
2023. júl. 26. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. júl. 26. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Van olyan, hogy valaki menstruál mégsincs peteérése.
2023. júl. 26. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Peteérés a ciklus közepén van nem? Én még életemben nem hallottam ezt hogy valaki nem menstruál hónapokig.
2023. júl. 27. 05:27
 6/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
A kérdés egy kicsit fura, nem igazán értem most mi az ami érdekelne, a nemi élet sem értem hogy jön ide. Nőgyógyászhoz menj el, majd felteszed a kérdéseidet és megmondja mi legyen, kell egy hormonoanel labor és többet tudsz majd. Menstruáció lehet peteérés nélkül is.
2023. júl. 27. 06:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért hoztam fel a nemi életet, mert nem azért nincs menzesz, mert terhes lenne az illető pl. Akiről meg szó van, nincs menzesze hónapokig. Nekem is volt anno olyan exem, akinek 8 hónapig nem volt menzesze előttem.
2023. júl. 27. 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mire fontos ez , de remélem azt tudod, hogy attól még védekezni kell, hisz bármikor megjöhet neki. És mivel peteérés előbb van, nem fogtok tudni róla. Még mindig érthetetlen számomra mit akarsz ebből kihozni.
2023. júl. 27. 10:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól kell védekezni, nekem is volt, hogy 3 éven át nem volt menzeszem alacsony tzs% miatt, de tök lutri, mert bármikor megjöhetett volna, amiről nem tudunk "peteéréskor".
2023. júl. 27. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!