Vajon miért izzadok ennyire? És mit lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
Nagyon izzadós típus vagyok, de igazából nem tudom az okát, hogy miért. Nem vagyok kövér (51 kg), minden nap fürdük (reggel-este), használok izzadásgátló dezodort ( a Rexona a kedvencem), tudtommal semmi hormonális problémám nincsen (nincs rajtam felesleges szőr, rendszeres a menstruációm stb....), szóval okát nem találom. Mégis mitől lehet? De ezt értsétek úgy, hogy mondjuk 9-kor el kell itthonról indulnom, fél 9-kor felhúzom a felsőmet, 9-kor már nem tudok benne elindulni, mert akkora folt van mindkét oldalon. És nem nylon, 100% pamut. Néha érzem, ahogy a testemen gördülnek le az izzadság cseppek. És akkor is izzadok, ha hideg van és fázom, szóval nincs öszefüggésben azzal, hogy melegem van. Egy ideje már olyan szinten korlátozza az életemet, hogy csak feket és fehér felsőket hordok, vagy ha valahova mennem kell, akkor a táskámban viszem több váltás felsőt. Mondjuk az egyetemen az osztálytásaim hülyének nézhetnek, hogy minden szünetben más felső van rajtam. Néha a pulcsim is átizzad a hónaljamnál. Egyébként érdekes, mert mintha "szagtalan" izzadság lenne, szóval nem kaptam még olyan visszajelzést, hogy büdös lennék, szoktam kérdezni bizalmasabb jó barátokat, testvéreimet, és én sem érzem.2010. okt. 14. 12:03
11/12 anonim válasza:
botox a leghatásosabb. és igen, ez egy betegség. csak Magyarország el van maradva.
12/12 anonim válasza:
Tudom régi kérdés, a Solutio Antisudorica nekem is bevált.
Mindegy milyen idő van, ha már egy kicsit is süt a npa és ad egy kis hőt folyt rólam a víz.
Ez a szer segített és már csak havi 1x kell használnom és a hatása megmarad.
A #3-as válaszolóval nem értek egyet, mármint ami a szexet érinti, de ere is gondolom már megvan a kérdezőnek a saját tapasztalata :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!