Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hánytatom magam. Ez evés...

Hánytatom magam. Ez evés zavar vagy más?(Kérlek bántó megjegyzéseket ne írjatok)

Figyelt kérdés

Szoktam magam hánytatni. Lassan már egy 1 éve. Már egyre gyakoribb. Nem azért hogy le fogyjak. Előjön ilyen rossz kedv. Hogy nincs semmihez kedvem. Az van egy kis hang a fejemben úgy mond ami mondja hogy csináljam. Ez evés zavarnak számit? Szüleimnek nem szóltam mert nem tudom mit mondjak

19/L

2023. júl. 20. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Ez bulémia. Betegség. Nem lesz jó vége.

Kívánom, hogy gyógyulj meg.

2023. júl. 20. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

bizony ahogy az elso irja.

egyedul nehez lesz abba hagyni. Minel elöbb threapeuta.

en sajna 10 eve vagyok bulimias / anorexias kevereke.

34 vagyok. szetmentek a fogaim par eve, a csontjaim nem a regiek..

mufogsorom van.

vekony vagyok es mindenki dicseri de sajnos 90% az ismeroseimnek nemtudja minek az aran.

nem ajanlom hogy bele merulj ahogy en....nagyon megneheziti az eletedet

2023. júl. 20. 20:08
 3/7 anonim ***** válasza:
12%
2: te dolgozol ellene?
2023. júl. 20. 20:10
 4/7 anonim válasza:
75%
Szerintem ezt gyorsan kezeltesd. De a legjobb, ha találsz magadnak valami elfoglaltságot, mert ez nem jó unaloműző, hogy a szervezeted roncsolod. Szeretsz sportolni, olvasni? Találj magadnak szerintem gyorsan egy hobbit és foglald el magad valamivel. Tönkremegy a torkod, gyomrod, nem lesz jó vége!
2023. júl. 20. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

Bulimia, én több,mint 10 éven át szenvedtem benne, a fogaimat hagyjuk, készül a műfogsor nekem is (nevetséges :D), de 2,5 éve nem hánytatom magam többé.

Viszont amilyen könnyű belecsúszni olyan rhadtul nehéz kimászni - ó, és készülj fel, hogy sohasem leszel egészséges - az emésztésed, mert minden sejtedet tönkreteszed, rendellenes dolgokra kényszeríted a gyomrodat és ennek amíg élsz hatásai lesznek pl ritka szar emésztés.

2023. júl. 21. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek ne hánytasd magad! Teljesen tönkreteszed az egészséged. Ha tovább fojtatod, öngyilkossághoz vezethet ez az egész. Kérj másoktól segítséged! Szüleidtől, pszichológustól. Nagyon fontos, hogy a gyógyulás útjára lépj. Nem lesz könnyű, de lehetséges (saját tapasztalat). Ismeretlenül is, de kérlek bízz bennem, és most hallgass rám! Sok sikert kívánok a gyógyulásodban!
2023. júl. 22. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Ugye már szeded a pszichiáter által felírt gyógyszert?
2023. aug. 14. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!