Miért nem múlik el a menstruációm?
Figyelt kérdés
Párommal voltunk együtt utoljára 3 hete, szedek lyndinette fogamzàsgàtlót, mindig minden flottul megy mellette, sose késik vagy csúszik a mensim. Ezek mellett szedek rexetin 30mg, frontin 0.25, lamolep 75mg. Régóta szedem őket, alig van már meg a mensim, csak ilyen barnás, de nem akar elmúlni. Valakinek tanàcsa? Nem lehetek terhes ugye?2023. júl. 19. 16:13
1/6 anonim válasza:
Mit jelent a "nem akar elmúlni"? Mióta tart a barnázás? Kb ez a leglényegesebb infó, de ezt kihagytad.
Amúgy barnázni simán lehet hormonális gondoktól, én mindenképp orvoshoz mennék a helyedben, ha valami nem úgy megy, mint ahogy szokott.
2/6 anonim válasza:
Általában ilyen helyzetben az ember lánya felkeresi a nőgyógyászt.
3/6 A kérdező kommentje:
#1es, 4 napja tart erősen. És fáj a hasam is
2023. júl. 19. 16:33
4/6 anonim válasza:
Most melyik héten vagy a tablettaszedés során? Nem most kellene a megvonásos vérzésnek kezdődnie?
5/6 A kérdező kommentje:
Most kezdtem a legelsőt vasárnap. Elvileg a “barnázás” normális, de nekem még sosem volt ilyen. Csináltam tesztet, negatív lett.
2023. júl. 19. 19:59
6/6 anonim válasza:
Valóban normális. Néha előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!