Lehet menstruáció alatt fürödni medencében? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Eljöttünk kirándulni és nekem most van meg. Már kicsit régebben meg kellett volna jönnie csak késett szóval múlt héten csütörtökön jött meg. Nekem ilyen 5-6 nap szokott meg lenni de az utolsó 4-5-6 napban már nem szokott nagyon meg lenni csak esetleg csak ha nevetek nagyot akkor megy kicsit vagy ha tüsszentek. De egyfolytában mát nem folyik mint a 2 vagy 3 napon. Én annyira akarnák fürdeni. Ha jól számolom akkor ma vagyok a 4-5 napban. De tampont vagy bármi ilyet nem szeretnék feltenni. Szerintetek mit csináljak? Fürödjek vagy ne?2023. júl. 17. 17:19
1/6 anonim válasza:
Ha már tényleg nincs meg,akkor fürödj nyugodtan.
De azért ne legyél túl sokáig a vízben,nehogy esetleg véres legyen a fürdőruhád.
És ha kijössz,akkor tusolj le,szárítkozz meg,és vegyél fel száraz ruhát. Nehogy legyen vmi fertőzésed.
Amúgy élővízben,vagy medencében fürödnél?
2/6 anonim válasza:
Cssk tamponnal vagy sehogy. Ha nem akarsz tampont használni, akkor nincs fürdés.
1.szépen írja, hogy medence.
3/6 A kérdező kommentje:
Medencében fürödnék, de úgy döntöttem hogy ma nem fürdök. De holnap már igen. Mert már szinte nincs meg. Köszi a válaszokat.
2023. júl. 17. 17:36
4/6 anonim válasza:
Tamponnal csak. Medence vize kloros, elvileg nincs tele bakteriumokkal. Otthon csak zuhanyozni egeszseges addig.
5/6 anonim válasza:
Tamponnal maximum, ne legyél már ilyen igénytelen.
6/6 anonim válasza:
Nem ajánlott. Ilyenkor nagyobb lehet a fertőzésveszély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!