Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » El fog múlni? Vagy mi van? E...

El fog múlni? Vagy mi van? Első mensi

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem kedden jött meg az első mensim, és ma már nem olyan a sok a vér. Szerintetek el fog múlni?

2023. júl. 14. 08:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
46%
10-es vagyok, én is gyanakszom, mert ehhez hasonló kérdés volt már nem egy és kétféle fiókról kaptam privát választ, aztán eltűnt, egy másik kérdésnél is eltűnt az illető - meg hogy az ő apja valami rendőrégi kiberes izé valami. Azt a szarházit felpofoztam volna, mert én segíteni akartam, ő meg hülyített. Ez az oldal a józan beszélgetések, segítő tanácsok és ismeretségek céljára tökéletes, de a szélhámos kamusoknak nincs itt helyük! ELLENBEN, ha a kérdező LÁNY - és miért lehetne - AKKOR egyértelműen le tudja azt igazolni, várom a privátot!!! Mindenki más érdekében, aki józan és normális jóindulatú ember.
2023. júl. 14. 13:48
 12/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Lány vagyok és ha nem hiszitek el akkor mondjátok el hogy igazoljam? Amúgy igen igaza van annak aki azt mondta hogy lány vagyok mert lány vagyok, és nem írtam oda a szavazásba azt hogy privátban irjatok mert nem volt időm, de privát is jó arra is válaszolok.
2023. júl. 14. 16:36
 13/29 anonim válasza:
77%
2 es és a többiek! A kérdező lány. Meggyőzött és józan ésszel világosan látszik. Szóval hagyjátok békén, legyetek szivesek! Írtam ide ma már. Mindenki megnyugodhat. Aki ezután is beleköt, arra mérges leszek...
2023. júl. 14. 16:56
 14/29 anonim ***** válasza:
14%
Utolso vagyok, ha valaki meggyozodott rola, hogy a kerdezo valoban kamus pasi, szoljon es jelenteni kell. Megint elbizonytalanodtam... Lehet nem hihetoek az allitasai, lehet, igazak?
2023. júl. 14. 17:16
 15/29 A kérdező kommentje:
Lány vagyok de tudod nem érek rá mert holnap hajnalban ( 5kor) utazunk el és pakolnom kell.
2023. júl. 14. 17:18
 16/29 anonim válasza:
73%

Persze, el fog múlni pár nap múlva :)

Majd kell egy kis idő, mire rendszeres lesz, addig random fog megjönni. Remélem tudtam segíteni! :)

2023. júl. 14. 17:43
 17/29 anonim ***** válasza:
48%
Na, most már közbeszólok. 10 es vagyok. A kérdező hiteles, lany, ezért, 2 es, ez esetben nincs szó semmiféle csalásról. Én most már ezt tudom is minden valószínűség szerinti meggyőződéssel amennyire lehetséges volt. Szóval senki ne próbálja jelenteni azt javaslom.koszonom.
2023. júl. 14. 19:34
 18/29 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező! Átmentél a teszten, az inkvizíció nem csapott le rád! :D
2023. júl. 14. 22:25
 19/29 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, köszönöm. Amúgy ha érdekel tudok küldeni képet pont be van festve a körmöm is a kezemen
2023. júl. 14. 23:24
 20/29 anonim ***** válasza:
73%
10 es vagyok, most már magam teljes komolyságával mondom és kezeskedem érte, a kérdező hiteles, valóban lány és emellett aranyos, kedves, értékes jellemű felhasználó.
2023. júl. 15. 02:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!