Minden nap,alaposan mosakszom.Ennek ellenére a szeméremajkaim belső felén, fehér, túrószerű dolog van. Úgy tudnám példázni "mint aki nem mosakszik meg, és megtúrósodik". Szaga nincsen, de rettentően zavar. Mitől lehet?
Ha nincsenek tüneteid és a doki is így véli (sztem amúgy lehet, h van valami fertőzés) - akkor ajánlom a Gynophyllus hüvelykapszulát. Nekem nagyon beválik, mensi után főleg, amikor mindig úgy érzem, hogy valami nem teljesen oké odalent. Egy hétig minden este tegyél be egyet, bevizezve - de már 3-4 nap alatt tök jól rendbeteszi az alvázat. :)
(Odabent élő hasznos bacik és az őket segítő állapotok vannak a kapszulában, nagyon jó cucc! Nekem is egy patikusnő ajánlotta sok éve.)
Bélflóra rendben van? Én irrigálnék az 1-es által ajánlott kapszula előtt. Kamillával.
Amikor nekem azt írta fel az orvos, előtte és utána is irrigáltam. :)
Nagyon jó dolog, ha az ember lánya tudja használni az irrigátort. Nekem sokat segített. :)
Aztán szerintem Lactacyd mosakodót is nyugodtan vehetsz. :)
A gomba nem mindig jár viszketéssel, bármi egyébbel, bőven van, hogy csak egy ez az általad leírt túrós cucc az egyetlen tünet. Szóval, butaságnak tartom a többiek által leírt tanácsokat (az irrigálást mindentől függetlenül is), vagy a patikában vegyél hüvelygombára való szereket, vagy menj vissza dokihoz! Pár hónapja is gomba volt? Erről nem írtál, csak hogy voltál dokinál.
A hüvelygomba nagyon gyakori, nekem kislánykorom óta akár évi többször is előjön, hajlamos rá sajnos a szervezetem:-( A nyári szezonban jobban „veszélyben” vannak azok is, akik amúgy nem szoktak érintettek lenni, strandon az egyik legkönnyebb összeszedni. De stressz, legyengült immunrendszer, csomó kiváltó oka lehet.
4. Dehogy gyakori ennyire. Sokszor nem is gomba okozza a bajokat. Az igazi Candida annyira viszket, hogy fel akarsz nyúlni, hogy megvakard.. engem veekig félre krzelt a sok SZTK-s orvos, pedig csak bélbacilusoktól volt az egész..
Lehet Ecoli, bármi. Az viszont nem is gomba, de lehet bélbacilus szaporulat is. Igaz, amit a kérdező ír, az már lehet tényleg durván az..
8. Tudom, de a sok okos SZTK-s orvos is kb csak ezzel foglalkozik. Több hónapot jártam, mire egy normálisabb levett egy tenyésztést..
Kérdező, én is azt javaslom menj vissza. Szerintem szépen tönkretették a hüvelyflórád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!