Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen betegség az amitől...

Milyen betegség az amitől eddig hízott, de most már fogyni fog?

Figyelt kérdés

A buszon hallottam egy beszélgetést amiben annyit értettem, hogy eddig hízott (valami túlműködés miatt ) és ezután fogyni fog.

Nyilván nincs közöm hozzá, és nem is a lány élete érdekel. Gondolom h pajzsmirigyről lehet szó, legalábbis ott hallottam ezidáig túlműködésről.

Szimplán csak kíváncsi vagyok, hogy melyik betegség okoz ilyet hogy egy darabig hízik, majd fogy.

2023. júl. 12. 13:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Pajzsmirigy, de akkor alulműködött. Nyilván nem a betegség vesz 180 fokos fordulatot, hanem gyógyszert kapott rá.
2023. júl. 12. 13:29
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Pajzsmirigy betegsegtol konnyen lehet valaki elhizott. Amikor frissen beallitjak a gyogyszert, egy ideig fogyni fog, barmit csinal
2023. júl. 12. 13:30
 3/15 A kérdező kommentje:

#1 és akkor egy idő után fogy?

Van ismerősöm akinek van pajzsmirigy betegsége kapott rá gyógyszert de évek óta nem tudott lefogyni és nem is ígértek neki ilyet csak hízott és stagnált.

2023. júl. 12. 13:41
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy fog fogyni, maximum nem hízik tovább.
2023. júl. 12. 15:10
 5/15 A kérdező kommentje:

Én is ezen lepődtem meg hogy miért vagy hogyan tudja ennyire biztosra.

De egy vérvétel eredmény volt rajta, orvostól jött ő mondta neki. Ott ecsetelte a buszon azt hallottam... Nyilván nem kérdeztem rá hogy mi merre hány méter.

Csak azért tűnt fel mert nekem PCOS problémám van és én is szeretnék fogyni de nekem "csak" diétát javasoltak amitől falra mászok, valamit mozgást.

Még nem találtam magamnak olyan sportot ahova mennék. Biciklizem minden nap de az kevés, edző terembe mennék de nem jön velem senki, egyedül meg nem merek. Tudom vannak edzők de én nem szeretem ha más figyel, olyan kellemetlen nekem. Mármint ha dirket engem néz, ellenőriz úgymond.

2023. júl. 12. 15:18
 6/15 A kérdező kommentje:

Nála*

Nem rajta

2023. júl. 12. 15:19
 7/15 anonim ***** válasza:
Van olyan autoimmun pajzsmirigy betegség ami meg tud fordulni és átlengeni alulműködésből túlműködésbe, de ez ritkaság. Persze ez nem azt jelenti, hogy a buszos hölgynek nem lehet olyanja.
2023. júl. 12. 17:09
 8/15 A kérdező kommentje:

Értem csak meglepődtem, hogy ilyen egyértelműen kimondták neki, hogy fogyni fog.

Teljesen fel volt dobódva, úgy mesélte hogy "újra bomba csaj lesz"

2023. júl. 12. 17:11
 9/15 anonim ***** válasza:

7-es vagyok

Hát az már más. Nem biztos, hogy azt mondták, lehet hogy azt akarta hallani. Én is hashimotos vagyok (autoimmun pajzsbetegség) és ezért sok ilyen körben forgok azt itt is vannak olyanok, akiknek az orvos azt mondja, hogy "lehet, hogy" és ő meg azt hallja, hogy "biztos, hogy". Persze lehet, hogy fogyni fog és lehet megint bomba csaj lesz, szóval nem akarok savanyú lenni, csak hát vannak ilyen esetek is...

2023. júl. 12. 18:52
 10/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat (:
2023. júl. 12. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!